Djokovici, detestabil: Unchiul lui Nadal explică de ce sârbul e mai mereu contestat

Djokovici, detestabil: Unchiul lui Nadal explică de ce sârbul e mai mereu contestat

Novak Djokovici (Serbia, 35 de ani) și-a trecut în cont Grand Slam-ul cu numărul 22 și, începând de astăzi, a recâștigat și fotoliul de lider mondial, după două săptămâni magice, la Australian Open. Ca de obicei, cu cât victoriile sârbului sunt mai mari, cu atât mai zgomotoși sunt și contestatarii săi. Care, uneori, ating pragul ridicolului, fără să realizeze acest lucru, după cum Adevărul a arătat aici.

Toni Nadal, un tip care cunoaște dedesubturile circuitului ATP. FOTO: Facebook

Dincolo de motivele din spatele atacurilor lansate asupra lui Nole, un lucru e cert. Dintre cei trei magnifici, care au scris istorie în tenisul masculin, vorbim despre elegantul Roger Federer, fantasticul Rafael Nadal și carismaticul Novak Djokovici, ultimul a avut și are cei mai mulți contestatari. Potrivit Eurosport , Toni Nadal, unchiul lui Rafa, a încercat să explice această situație într-un interviu acordat pentru Vanity Fair.

Ce a spus Toni Nadal despre Novak Djokovici?

*Nu e o problemă care mă preocupă prea mult. Cred că problema pe care a avut-o (n.r. – Novak Djokovici) a fost că a sosit în circuit, când exista deja o rivalitate clară între Federer și Nadal, iar oamenilor le-a plăcut mult acele confruntări dintre cei doi.

*Novak n-a reușit niciodată să fie la fel de popular ca ceilalți doi, iar comportamentul lui pe teren a fost, uneori, ceva mai complicat. Am o relație bună cu el. Pe lângă faptul că a fost un mare campion, a avut întotdeauna o relație bună cu mine.

*Sunt oameni cărora le place Rafael, alții cărora le place Federer și alții cărora le place Djokovici. E adevărat că aproape nimeni nu-l urăște pe Federer și puțini oameni îl displac pe Rafael. Djokovici are, probabil, mai mulți detractori decât ceilalți doi, dar nu știu exact de ce.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...