Dmitri Peskov este convins că nimeni nu-l va infecta pe Vladimir Putin cu coronavirus

Dmitri Peskov este convins că nimeni nu-l va infecta pe Vladimir Putin cu coronavirus

Personalul aflat în contact cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, respectă regulile de carantină și de securitate epidemiologică, astfel încât nimeni să nu-l poată infecta pe șeful statului rus.

Sunt luate toate măsurile de precauție: preşedintele este vaccinat, așa că o astfel de situaţie este puțin probabilă, consideră secretarul de presă al liderului rus, Dmitri Peskov, a cărui opinie a fost exprimată în filmul Nailiei Asker-Zade „Virus periculos. Al doilea an”, transmis la postul de televiziune „Rossia-1”. „Ascultaţi – el este Putin, cine să-l infecteze?” – a declarat reprezentantul Kremlinului, răspunzând la întrebarea dacă există vreun plan, în cazul în care cineva îl va infecta, până la urmă, pe Vladimir Putin.

Dmitri Peskov a subliniat că „nu vreau să mă gândesc sau să vorbesc despre o astfel de întorsătură a evenimentelor”. „De aceea, în jurul lui Putin lucrează un număr necesar de specialiști, medici și așa mai departe, care îi asigură securitatea epidemiologică” – a subliniat secretarul de presă al şefului statului rus.

El a adăugat că toți cei care, într-un fel sau altul, îl contactează și lucrează cu Putin, respectă regulile necesare de siguranță epidemiologică. „De aceea şi președintele, ca cetățean responsabil Rusiei, s-a vaccinat, apoi s-a revaccinat și, de asemenea, a participat la un experiment suplimentar cu vaccinul nazal” – a subliniat Dmitri Peskov./ssirbu/gpodea

www.tass.ru – 19 decembrie

Sursa: rador.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

3 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

4 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

5 „A fost un semn de respect pentru munca mea” / Româncă din Italia, proprietara unui bar, impresionată de gestul a trei tineri: au intrat noaptea și au b…