DNA: 160 de inculpați condamnați definitiv în ianuarie și februarie

DNA: 160 de inculpați condamnați definitiv în ianuarie și februarie

În cursul lunilor ianuarie și februarie în dosare de corupție instrumentate de DNA au rămas definitive 59 de hotărâri judecătorești prin care au fost condamnați 160 de inculpați, printre care mai mulți deputați, vicepreședinți de consiliu județean, primari, la pedepse cuprinse între opt ani închisoare și un an de închisoare cu amânarea pedepsei.

Instanțele au condamnat doi deputați, doi vicepreședinți de consiliu județean, un consilier de primar de București, patru primari, un director în Ministerul Sănătății, un director de penitenciar, un general de corp armată, doi directori CFR Marfă Timișoara, un director adjunct și trei inspectori Finanțe Publice Argeș, precum și trei cadre didactice participante la examenul de bacalaureat la Brăila, informează un comunicat al DNA remis joi AGERPRES.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean