DNA: 48 de inculpaţi au fost condamnaţi definitiv în aprilie în dosare de corupţie

DNA: 48 de inculpaţi au fost condamnaţi definitiv în aprilie în dosare de corupţie

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a informat joi că în luna aprilie au fost condamnaţi definitiv 48 de inculpaţi în dosare de corupţie.

"În luna aprilie, în dosarele de corupţie instrumentate de DNA au fost condamnaţi 48 de inculpaţi prin 26 hotărâri judecătoreşti definitive, iar între cei condamnaţi definitiv se află: un preşedinte de consiliu judeţean, un viceprimar municipiu, un primar sector Bucureşti, doi directori din cadrul Complexului Energetic Oltenia, un preşedinte şi doi directori ai Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, un şef Poliţie judeţ (IPJ), un şef serviciu rutier judeţean, un şef poliţie orăşenească, un medic militar, un preşedinte al Colegiul Psihologilor din Romania", se arată într-un comunicat al DNA transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, între infracţiunile săvârşite de cei 48 de inculpaţi condamnaţi figurează: luare de mită, dare de mită, cumpărare de influenţă, trafic de influenţă, fraudarea fondurilor europene, iar pedepsele dispuse de judecători faţă de cei 48 de inculpaţi variază între 6 ani închisoare şi 10 luni cu amânarea pedepsei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Oana Mizil, în spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

2 „Piggy își bate la propriu joc de voi gâștele” / Oana Zăvoranu șterge pe jos cu Oana Roman

3 JO 2020, canotaj / Fetele de aur ale României, o nouă cursă entuziasmantă!

4 Așa o fi? / Continuă tradiția turnătorilor de lux la DNA în PSD?

5 VIDEO Fugarul Rizea / Iată cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024