DNA a demarat acțiune penală pentru dare de mită și spălare de bani în cazul RCS&RDS SA

DNA a demarat acțiune penală pentru dare de mită și spălare de bani în cazul RCS&RDS SA

Direcția Națională Anticorupție a decis marți punerea în mișcare a acțiunii penale pentru dare de mită și spălare de bani în cazul RCS&RDS SA, complicitate la mită și spălare de bani pentru Mihai Dinei (membru în Consiliul de Administrație al companiei) și de complicitate la spălare de bani pentru Integrasoft SRL și confirmat a instituirea sechestrului pe două bunuri imobile, până la concurența sumei de 13,714 milioane lei (aproximativ 3 milioane de euro), conform unui comunicat remis de Digi Communications Bursei de Valori București.

"În cazul în care se va constata prin hotărâre judecătorească definitivă vinovăția RCS & RDS S.A. cu privire la pretinsele fapte penale investigate, este posibil ca aceste bunuri să fie executate până la concurența sumei care face obiectul sechestrului", se menționează în comunicat.

Reprezentanții Digi Communications își exprimă încrederea că aceste acțiuni nu vor afecta în mod semnificativ activitatea RCS & RDS S.A., a societății sau a oricăreia dintre filialele acestora.

"Vom continua să cooperăm deplin în cadrul anchetei și credem că RCS & RDS, Integrasoft și foștii sau actualii membri ai conducerii acestora au acționat corect și în conformitate cu legea. Nu ne așteptăm ca acțiunile precizate mai sus să afecteze în mod semnificativ activitatea RCS & RDS S.A., a Societății sau a oricăreia dintre filialele acestora", se mai precizează în comunicat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...