DNA, nou CUTREMUR în PSD! Rovana Plumb va fi AUDIATĂ! Va spune și ce CADOURI a făcut FAMIGLIEI Ponta/Sârbu?

DNA, nou CUTREMUR în PSD! Rovana Plumb va fi AUDIATĂ! Va spune și ce CADOURI a făcut FAMIGLIEI Ponta/Sârbu?

O nouă greuceană PSD va fi audiată la DNA într-un nou dosarde corupție! Iar lista miniştrilor din guvernele Penalului Național care sunt anchetaţi de DNA se îngroaşă încet şi sigur. Potrivit unor surse juridice, unul dintre cei mai importanţi foşti miniştri PSD, fosta președintă a Consiliului Național al PSD Rovana Plumb, face obiectul unui nou dosar instrumentat de procurorii anticorupţie.

Dosarul vizează fraude cu fonduri europene şi este intrumentat de unitatea de elită a DNA de la Ploieşti, care a dat în ultimii doi ani adevărate lovitură clasei politice. Potrivit surselor noastre, procurorii au audiat deja mai multe persoane în acest dosar, iar în perioada următoare urmează să fie chemat la audieri şi fosta ministresă, „vedeta” dosarului.

Punerea sub acuzare a fostului ministru va reprezenta o nouă lovitură dură pentru PSD, fiind vorba despre unul dintre cei mai vizibili liberi ai partidului. Promovată inițial de Adrian Năstase, Rovana Plumb și-a păstrat obiceiul de a fi „atentă” cu șefii și a fost vedetă și în echipa Penalului. Tot pe bază de cadouri scumpe și extravagante. Prietenii știu cum și ce...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu

3 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

4 O femeie din Cluj vaccinată cu Pfizer, depistată cu Covid-19 după două luni de la rapel, a murit în secția de …

5 Raluca Medeşan a murit la doar 34 de ani / Era co-fondatoarea proiectului Profesorul Digital