Doamne, ce proastă! Dăncilă, despre cazul Vâlcov: Dacă va fi o decizie definitivă, vă asigur că atitudinea mea va fi total schimbată./La definitivă îl bagă la bulău, proasta pământului!

Doamne, ce proastă! Dăncilă, despre cazul Vâlcov: Dacă va fi o decizie definitivă, vă asigur că atitudinea mea va fi total schimbată./La definitivă îl bagă la bulău, proasta pământului!

Doamne, ce proastă! Dăncilă, despre cazul Vâlcov: Dacă va fi o decizie definitivă, vă asigur că atitudinea mea va fi total schimbată. La definitivă îl bagă la bulău, proasta pământului! Este incredibil cât de dobitoci îi cred acești nemernici de pesediști pe români dacă fac astfel de declarații fără nicio jenă! Auzi la ea, își schimbă atitudinea! Îți vine să vomiți de scârbă când vezi că țara ta a ajuns să fie condusă de o astfel de proastă. Trimisul special al AGERPRES, Daniel Florea, transmite: Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că atitudinea sa în cazul lui Darius Vâlcov, consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului, va fi ''total schimbată'' după o decizie definitivă a instanţei, până atunci existând prezumţia de nevinovăţie.

"Este consilier al premierului, este adevărat. Din câte ştiu, domnul consilier Vâlcov a fost condamnat nu definitiv şi am spus că prezumţia de nevinovăţie trebuie să existe până la o condamnare definitivă. Este Directivă europeană în acest sens, iar eu nu fac decât să respect o Directivă europeană pe care eu în calitate de europarlamentar am votat-o în Parlamentul European. Dacă va fi o decizie definitivă, vă asigur că atitudinea mea va fi total schimbată", a spus Viorica Dăncilă.

Aceasta a fost întrebată, într-o conferinţă de presă susţinută la Bruxelles, alături de şeful CE, Jean-Claude Juncker, despre cazul Darius Vâlcov, care a fost condamnat în primă instanţă la opt ani de închisoare într-un dosar de corupţie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...