„Doamne, ferește! Zici că vine sfârșitul lumii!” Cele mai tari glume online după „furtuna” din Capitală

„Doamne, ferește! Zici că vine sfârșitul lumii!” Cele mai tari glume online după „furtuna” din Capitală

După o furtună care nu a făcut ravagiile la care se aşteptau autorităţile din Bucureşti, “vijelia” s-a mutat în mediul virtual. Bucureştenii, îndemnaţi să stea în case, s-au grăbit să ironizeze situaţia. Astfel că o ploaie de mesaje a inundat reţelele sociale.

 Inspiraţi de natura care a contrazis autorităţile, internauţii au creat scenarii demne de filmele care te trimit cu gândul la apocalipsa. Parcă în constrast cu vremea de afară, ce se anunţase a fi extrem de rea.

Filmul furtunii din Capitală. Măsurile fără precedent au creat haos în trafic și la metrou
Pe o harta fictivă a Capitalei apar astfel cinci uragane. Fiecare format în câte un sector şi botezat după personaje cunoscute din politică.

Alţi bucureşteni au făcut haz de necaz şi şi-au imaginat cum ar fi arătat oraşul dacă natură s-ar fi dezlănţuit după cum au spus autorităţile. Şi de această dată scenariul e sumbru: clădiri dărâmate, accidente rutiere şi nori negri deasupra centrului Capitalei.

Alţii, în schimb, au nesocotit codul galben de furtuni şi s-au amuzat cu prietenii virtuali pe seama culorii acestuia.

Unii au apreciat însă efortul autorităţilor de a-ține pe oameni în case. Astfel, spun ei, problemele din trafic s-au rezolvat şi spre seară s-a circulat fără probleme.

Vijelia aşteptată cu teamă, care în unele zone din Capitală nu şi-a făcut simţită prezenţa, a fost comentată intens de utilizatorii reţelelor sociale.

Unii dintre ei s-au gândit chiar să-şi facă provizii şi s-au grăbit să le arate şi prietenilor virtuali cum s-au pregătit.

În timp ce alţii s-au bucurat pentru că au plecat mai repede de la şcoală. Potrivit unui alt utilizator, furtuna de aseară a reuşit să dărâme doar câteva scaune. 

 Comentariul zilei a venit de pe Waze: ”Doamne, ferește! Zici că vine sfârșitul lumii!”



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...