Doar în SUA era posibil așa ceva... Declarația unei guvernatoare despre nepoata sa de doi ani

Doar în SUA era posibil așa ceva... Declarația unei guvernatoare despre nepoata sa de doi ani

Kristi Noem, guvernatoarea republicană a statului Dakota de Sud, a declarat că nepoata ei în vârstă de 2 ani deţine mai multe arme, lucru condamnat de alţi politicieni, relatează The Guardian, conform ziare.com .

Noem a afirmat acest lucru în timpul unei întâniri a Asociaţiei Naţionale a Armelor (NRA) din Indiana.

În timpul declaraţiilor sale, Noem a vorbit despre nepoţii ei: Addie, care are aproape doi ani, şi Branch, care are câteva luni. Noem a spus apoi că Addie avea deja un pistol şi o puşcă.

„Acum, Addie, care ştiţi– în curând va avea nevoie de ele, vreau să vă asigur, ea are deja un pistol şi are deja o puşcă şi are şi un mic ponei pe nume Sparkles. Aşa că fata este pusă pe treabă”, a spus Noem.

Comentariile lui Noem despre nepoata ei au devenit virale pe reţelele de socializare, mulţi comentatori condamnând faptul că guvernatorul promovează deţinerea de arme în rândul copiilor.

„Absolut îngrozitor. Cum naiba este viaţa asta adevărată în America?” a scris democratul din Tennessee Chris D Jackson pe Twitter.

Un alt utilizator a comentat: „Chemaţi Protecţia Copilului”.

Comentariile lui Noem vin după un alt caz de atac armat în care au fost implicaţi copii. Luna trecută, trei copii şi trei adulţi au fost ucişi de un fost elev la o şcoală creştină privată din Nashville, Tennessee.

Fostul vicepreşedinte Mike Pence a vorbit şi el la conferinţă, dar a fost huiduit de membrii audienţei în timp ce încerca să vorbească în statul său de origine – posibil pentru că o parte din republicani s-a întors împotriva lui după ce a certificat rezultatele alegerilor din 2020.


Citește și:

populare
astăzi

1 Andrei Tiberiu Maria, adică Smiley, a rămas fără carnet

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Apar amănuntele prinderii în flagrant a baronului PSD Dumitru Buzatu

4 „Un student haios devenit o jigodie. Un tânăr de treabă ajuns o otreapă”

5 România a turtit un pic pălăria Austriei într-o speță NATO, dar poate mult mai mult...