Dobitocii dracului! Fundația Soros, sponsorul celei mai premiate emisiuni de la Antena 3!!! Încă o dovadă că-și consideră spectatorii niște cretini

Dobitocii dracului! Fundația Soros, sponsorul celei mai premiate emisiuni de la Antena 3!!! Încă o dovadă că-și consideră spectatorii niște cretini

Dobitocii dracului! Fundația Soros, sponsorul celei mai premiate emisiuni de la Antena 3!!! Încă o dovadă că-și consideră spectatorii niște cretini. Da, oameni buni, ce vedeți în imagine nu este o contrafacere obișnuită de la Antena 3. Este o captură de la emisiunea „În premieră”, realizată de Carmen Avram, emisiunea-fanion a Antenei 3, cea cu care se laudă Gâdea că este cea mai premiată emisiune din România!

 În anul 2011, chiar televiziunea Antena 3 difuza o anchetă finanțată de cea mai cunoscută fundație a lui George Soros din România, dezvăluie  info-sud-est.ro .

Ba mai mult, la finalul materialului video, Antena 3 făcea precizarea că “acest material jurnalistic a fost realizat cu sprijinul Fundației Soros România, în cadrul programului Jurnalist de investigație în slujba interesului public”.

Este vorba de investigația jurnalistică “Dospește mafia”, difuzată în două episoade, în lunile septembrie și octombrie 2011, în cadrul emisiunii “În premieră”, realizată de Carmen Avram.

La acea vreme, reporterii Antena 3 – Romana Puiuleț, Andrei Ciurcanu și Mihai Dina – au câștigat unul dintre cele 11 premii puse în joc de Fundația Soros România, în parteneriat cu Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație, în competiția numită “Jurnalist de investigație în slujba interesului public”.

Investigația difuzată de Antena 3 și finanțată de Fundația Soros România făcea referire la mafia cerealelor, vânzările la negru și rețeaua de evazioniști care prejudicia statul român, în fiecare an, cu 4 miliarde de euro.

De precizat este și faptul că Alessandra Stoicescu, una dintre cele mai cunoscute moderatoare ale Antena 3, a beneficiat, în trecut, de o bursă acordată de una dintre fundațiile lui George Soros.

În ediția din 17 octombrie 2017 a emisiunii ”Sinteza Zilei”, moderatorul Mihai Gâdea și invitații săi au lansat noi atacuri furibunde la adresa miliardarului american de origine maghiară George Soros, pe care îl prezintă adeseori ca fiind un personaj sinistru, cu interese în destabilizarea României.

Nu este pentru prima oară când jurnaliștii și invitații televiziunii Antena 3 folosesc cuvinte dure și construiesc teorii ale conspirației cu privire la interesele lui George Soros în România.

Una dintre temele cel mai des întâlnite în emisiunile Antena 3 face referire la munca unor jurnaliști de investigații și activitatea unor organizații nonguvernamentale din România despre care jurnaliștii Antena3 susțin că sunt finanțate prin fundațiile lui George Soros și pe care le condamnă din acest motiv.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

2 China profită de slăbiciunea Rusiei și urmărește un nou obiectiv. Kremlinul este neputincios

3 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

4 VIDEO „O soluție foarte ieftină” / Încălzirea globală poate fi inversată prin reînghețarea polilor

5 Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene