Dobitocul recidivează! Iulian Bulai a încurcat spitalele!

Dobitocul recidivează! Iulian Bulai a încurcat spitalele!

Gafa uriașă din partea parlamentarului USR-PLUS, Iulian Bulai, în cazul tragediei de la Victor Babeș.

Acesta a încurcat spitalele și a făcut acuzații grave la adresa reputatului medic Adrian Streinu-Cercel, fost director al Institutul Matei Balș, nu al Spitalului Victor Babeș.

Bulai declară că Streinu-Cercel nu a fost în stare să facă investiții și să lase măcat un extinctor în clădire. În viziunea deputatului USR-PLUS, de vină ar fi și PNL care nu și-a asumat Ministerul Sănătății.

Trei pacienţi au murit, după ce au rămas fără oxigen la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti

Trei pacienţi au murit, luni seară, după ce au rămas fără oxigen, într-o unitate mobilă de Terapie Intensivă aflată la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 17.00, la unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Victor Babeş, acolo unde se aflau opt pacienţi bolnavi de COVID-19, care erau în stare gravă.

În urma unei erori la sistemul de oxigen al TIR-ului ce aparţine Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, ventilatoarele care îi ajuta pe pacienţi să trăiască s-au oprit.

Drept urmare, trei pacienţi au murit, în timp ce ceilalţi cinci au fost transferaţi la alte spitale din Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat membrii unei echipe tehnice, aceştia stabilind că presiunea oxigenului a fost mai mare decât limita permisă, motiv pentru care un sistem de siguranţă a blocat ventilatoarele.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…