Dobrovolschi: Președintele Iohannis i-a cerut premierului informații despre modul în care au acționat autoritățile în această perioadă

Dobrovolschi: Președintele Iohannis i-a cerut premierului informații despre modul în care au acționat autoritățile în această perioadă

Președintele Klaus Iohannis i-a solicitat premierului Sorin Grindeanu informații privind modul în care au acționat autoritățile în această perioadă, în contextul valului de vreme rea, a declarat luni purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Ea a arătat că președintele Iohannis a avut o discuție telefonică cu premierul Sorin Grindeanu, care a vizat stabilirea unei întâlniri între cei doi și modul în care au acționat autoritățile în această perioadă.

"În contextul valului de vreme rea, și anume situația la nivelul întregii țări, președintele a cerut și a primit informații despre modul în care au acționat autoritățile în această perioadă", a afirmat Dobrovolschi, într-o conferință de presă, la Palatul Cotroceni.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

4 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

5 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?