Doctoriță din România ucisă cu cruzime în Germania. Poliția l-a reținut pe fostul iubit

Doctoriță din România ucisă cu cruzime în Germania. Poliția l-a reținut pe fostul iubit

Crimă brutală în Germania, unde trupul unei românce de 35 de ani, medic la un spital din orașul Fulda, landul Hessa, a fost descoperit în curtea din spatele locuinței sale.

Elena K. a fost găsită moartă, înjunghiată în gât, luni dimineață, în jurul orei 8:00. Se pare că a fost ucisă când se întorcea acasă, de la spital, potrivit  Bild .

Colegii și vecinii sunt șocați de vestea tristă. Elena erau foarte apreciată în spitalul în care lucra, iar vecinii știu că era și o mamă devotată pentru fiul ei de 2 ani.

Elena era specializată în chirurgie generală și lucra la spitalul din Fulda de 10 ani: „Este groaznic. Suntem cu toții șocați și nu ne vine să credem ce s-a întâmplat. Elena era foarte atentă cu pacienții”, a declarat un coleg pentru presa locală.

La câteva ore după ce a fost descoperit trupul doctoriței, poliția a reținut un suspect - fostul iubit al Elenei, un bărbat de 30 de ani. Potrivit anchetatorilor, cei doi au avut o relație agitată, iar femeia a decis să-l părăsească recent.

Se pare că luni dimineață bărbatul a așteptat-o în fața locuinței și, după o ceartă scurtă, a înjunghiat-o în gât.

Elena locuia în Germania împreună cu mama și fiul ei de 2 ani.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria