DOCUMENT! Inspecția Judiciară devine oficial MĂCIUCA PSD în lupta cu șefa DNA! Pe filiera Savaliuc/Antena 3!

DOCUMENT! Inspecția Judiciară devine oficial MĂCIUCA PSD în lupta cu șefa DNA! Pe filiera Savaliuc/Antena 3!

Inspecția Judiciară devine oficial măciuca PSD în lupta cu șefa DNA! Pe filiera Savaliuc/Antena 3! Inspecţia judiciară a adresat Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 o scrisoare prin care cere documentaţia legată de corespondenţa purtată de comisie cu şefa DNA. Asta în urma unei plângeri făcute de Răzvan Savaliuc, adică Luju/Antena3/PSD!

“Vă solicităm să ne transmiteţi copii conforme cu originalul de pe documentaţia ce a constituit procedura de citare a doamnei procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie Laura Codruţa Kovesi în cadrul Comisiei, precum şi răspunsurile acesteia la solicitările formulate de dumneavoastră în scris”, se arată în scrisoarea transmisă de reprezentanţii Inspecţiei Judiciare.

Procurorul şef al DNA a primit trei solicitări din partea comisiei de anchetă pentru prezentare la audieri, însă toate invitaţiile s-au confruntat cu refuzuri din partea Laurei Codruţa Kovesi.

Reamintim că președinta acestei comisii-fantomă, Oana Florea, fostă angajată a lui Dan Voiculescu și clănțănitoare la Antena 3, a depus la Parlament un proiect de lege care o vizează direct pe Laura Codruța Kovesi.

Proasta nici nu știe legea! Pedeapsa minimă de pușcărie nu poate fi mai mică de 15 zile: Art. 60: „Închisoarea constă în privarea de libertate pe durată determinată, cuprinsă între 15 zile şi 30 de ani, şi se execută potrivit legii privind executarea pedepselor.”

În proiectul proatei scrie că: „se pedepsește cu închisoare între 8 zile și 3 luni sau amendă de 10.000 de lei orice cetățean care refuză să se prezinte în fața unei comisii parlamentare de anchetă.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski