DOCUMENT! Inspecția Judiciară devine oficial MĂCIUCA PSD în lupta cu șefa DNA! Pe filiera Savaliuc/Antena 3!

Inspecția Judiciară devine oficial măciuca PSD în lupta cu șefa DNA! Pe filiera Savaliuc/Antena 3! Inspecţia judiciară a adresat Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 o scrisoare prin care cere documentaţia legată de corespondenţa purtată de comisie cu şefa DNA. Asta în urma unei plângeri făcute de Răzvan Savaliuc, adică Luju/Antena3/PSD!

“Vă solicităm să ne transmiteţi copii conforme cu originalul de pe documentaţia ce a constituit procedura de citare a doamnei procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie Laura Codruţa Kovesi în cadrul Comisiei, precum şi răspunsurile acesteia la solicitările formulate de dumneavoastră în scris”, se arată în scrisoarea transmisă de reprezentanţii Inspecţiei Judiciare.

Procurorul şef al DNA a primit trei solicitări din partea comisiei de anchetă pentru prezentare la audieri, însă toate invitaţiile s-au confruntat cu refuzuri din partea Laurei Codruţa Kovesi.

Reamintim că președinta acestei comisii-fantomă, Oana Florea, fostă angajată a lui Dan Voiculescu și clănțănitoare la Antena 3, a depus la Parlament un proiect de lege care o vizează direct pe Laura Codruța Kovesi.

Proasta nici nu știe legea! Pedeapsa minimă de pușcărie nu poate fi mai mică de 15 zile: Art. 60: „Închisoarea constă în privarea de libertate pe durată determinată, cuprinsă între 15 zile şi 30 de ani, şi se execută potrivit legii privind executarea pedepselor.”

În proiectul proatei scrie că: „se pedepsește cu închisoare între 8 zile și 3 luni sau amendă de 10.000 de lei orice cetățean care refuză să se prezinte în fața unei comisii parlamentare de anchetă.”

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

3 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

4 Minciunile Chinei ies la iveală! Priviți, doar la Wuhan numărul urnelor funerare este cel puțin dublu față de …

5 FOTO / VIDEO Priviți unde și-a izolat Pentagonul echipele de comandă pentru a monitoriza pandemia

recomandări

Te ia DNA: Dinu Pescariu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai faimoasă pisicuță de pe internet