Document-BOMBĂ! Rareș Bogdan a publicat citația prin care șefii Jandarmeriei sunt chemați la audieri, ca SUSPECȚI, la Parchetul Militar!

Document-BOMBĂ! Rareș Bogdan a publicat citația prin care șefii Jandarmeriei sunt chemați la audieri, ca SUSPECȚI, la Parchetul Militar!

Document-BOMBĂ! Rareș Bogdan a publicat citația prin care șefii Jandarmeriei sunt chemați la audieri, ca suspecți, la Parchetul Militar!

Colonelul Ionuţ Cătălin Sindile şi colonelul Gheorghe Sebastian Cucuş, şefi în cadrul Jandarmeiri Române, sunt citaţi la Parchetul General, vineri, 21 septembrie, în calitate de suspecţi, ceea ce înseamnă că aceştia au fost puşi sub urmărire penală. Cei doi au fost citaţi în dosarul violenţelor din Piaţa Victoriei.

Ionuţ Sindile este chiar şeful interimar al Jandarmeriei Române, iar Cucoş este adjunctul său. La momentul protestului din 10 august, din Piaţa Victoriei, Cucoş era şef, iar Sindile era adjunct. Şefii Jandarmeriei sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă.

Anunţul a fost făcut de jurnalistul Rareş Bogdan, care a publicat pe Facebook citaţia.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”