Document/Baronul roșu din fruntea Radioului public își angajează valet personal!

Document/Baronul roșu din fruntea Radioului public își angajează valet personal!

 Baronul roșu din fruntea Radioului public își angajează valet personal!

Radio România vrea să angajeze bufetier pentru cabinetul directorului general. În anunțul de scoatere a postului la concurs se menționează inclusiv fișa postului: principala sarcină a viitorului angajat este “pregătirea sălii de ședințe pentru diferite activități și evenimente”.

Societatea Română de Radiodifuziune, care are peste 2.000 de angajați, este încă în căutare de personal. De această dată, Radioul public caută un bufetier care să lucreze la cabinetul președintelui director general, Georgică Severin!

Un document al departamentului de Resurse Umane arată care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care își doresc acest post. Printre acestea:

„să nu se afle în incompatibilitate cu funcția pe care o ocupă”. Pentru job se cer studii liceale (Bacalaureatul nu este obligatoriu), iar candidatul ideal trebuie „să aibă capacitate deplină de exercițiu”. De asemenea, candidatul trebuie să aibă domiciliul în România, să fie român, cetățean UE ori să aparțină statelor din Spațiul Economic European, să nu fi fost condamnat în trecut și să cunoască limba română.

Dosarul final trebuie să conțină nu mai puțin de nouă documente și adeverințe, însă niciunul nu se referă la experiență în domeniu.

Înscrierile se fac până pe 14 ianuarie, iar a doua zi va avea loc selecția dosarelor. Pe 20 ianuarie se va susține proba practică (conform tematicii – “pregătirea sălii de ședințe pentru diverse activități și evenimente”), iar ultima etapă, interviul, este programată pentru 23 ianuarie. Cum anunțul a fost postat pe 23 decembrie, în pragul Ajunului Crăciunului, întreg procesul recrutării unui bufetier pentru președintele Radio România durează nu mai puțin de o lună! SURSA:  Libertatea.ro




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”