Document/Citiți, Guvernul se pregătește pentru ce este mai rău în Italia! Adresa trimisă tuturor instituțiilor din România!

Document/Citiți, Guvernul se pregătește pentru ce este mai rău în Italia! Adresa trimisă tuturor instituțiilor din România!

Citiți, Guvernul se pregătește pentru ce este mai rău în Italia!

Această adresă a fost trimisă tuturor instituțiilor din România!

„Bună seara. Până mâine la ora 12, toate unitățile de învățământ din județul ..., vor trimite la ISJ următoarea situație:

1. câte locuri disponibile se pot oferi în cel mai scurt timp ( paturi complet echipate sau parțial).

2. cum sunt situate, pe etaje. 3. sunt asigurate condițiile de iluminat, încălzire, salubritate

Documentul se va semna și ștampila.Reprezintă o asumare directă a responsabilității de către managerul unității de învățământ. Situația a fost solicitată de instituția prefectului și ISU ...j, în ședința de astăzi, 23.02.2020.

Obiectivul: planul de acțiune - preventiv, sperăm- după extinderea epidemiei ce coronavirus în Italia, unde comunitățile de români sunt f. numeroase. Vă rog, tratați solicitarea cu maximă responsabilitate și promptitudine.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

2 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

3 ULTIMA ORĂ Panică la Gazprom! / Americanii au întrecut Rusia în exportul de gaz către Europa, pentru prima oară în istorie

4 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

5 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu