DOCUMENT/Fix ca-n bancurile cu milițieni!/Păcălit de colegi, un polițist rutier din Giurgiu a cerut șefilor să-i „repartizeze” un porc de Crăciun, de fix 160 kg

DOCUMENT/Fix ca-n bancurile cu milițieni!/Păcălit de colegi, un polițist rutier din Giurgiu a cerut șefilor să-i „repartizeze” un porc de Crăciun, de fix 160 kg

Un agent de la Poliția Rutieră Giurgiu a întocmit un raport în care a solicitat „repartizarea” unui porc de Crăciun, conform documentului obținut de G4Media.ro.

În solicitare, bărbatul invocă Ordonanța numărul 114/2018, cunoscuta drept ”Ordonanța lăcomiei”, promovată de Liviu Dragnea, prin care se impuneau taxe pentru bănci și companiile din energie.

Agentul le solicită superiorilor să ia în calcul vechimea sa de 4 ani și să-i repartizeze un porc de 160 de kilograme. Tânărul a fost victima glumelor unor colegi mai în vârstă, care i-ar fi spus că așa au procedat și ei în anii anteriori, au precizat sursele G4Media.ro.

Într-un răspuns pentru redacția noastră, Poliția Giurgiu a precizat că s-a declanșat o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor și a măsurilor care se impun.

Foto: G4Media

Punctul de vedere al Poliției Giurgiu: „Având în vedere apariția în spațiul public a unui raport întocmit de către un agent de poliție din cadrul IPJ Giurgiu, va comunicam faptul că au fost dispuse verificări cu privire la aceste aspecte, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale. Totodata, facem precizarea ca nu exista nicio prevedere legală în acest sens.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

3 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

4 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

5 Așa arată sfidarea României...