Document/Iată adevăratul motiv pentru care i s-a aplecat lui Ciolacu: trebuia să mănânce un hârdău de căcat!

Document/Iată adevăratul motiv pentru care i s-a aplecat lui Ciolacu: trebuia să mănânce un hârdău de căcat!

Iată adevăratul motiv pentru care i s-a aplecat lui Ciolacu: trebuia să mănânce un hârdău de căcat!

PSD a propus duminică 28 de măsuri pentru repornirea economiei. Un document prezentat de Marcel Ciolacu arată că PSD propune cheltuieli uriașe, precum plata directă a unor indemnizații pentru angajatori și angajații care revin la muncă, noi ajutoare sociale pentru familiile cu venituri mici, scutiri de taxe și impozite.

De remarcat că documentul sintetic prezentat de PSD nu indică nici impactul bugetar al celor 28 de măsuri și nici sursa de finanțare.

În prezentarea pachetului PSD, Ciolacu i-a acuzat pe președintele Iohannis și premierul Orban că ar pregăti presupuse ”măsuri de austeritate”.

Citește aici documentul integral cu măsurile propuse de PSD:

Principalele măsuri:

  • Acordarea sumei de 2.250 de lei timp de 3 luni pentru angajatori și a sumei de 1.000 de lei pentru fiecare persoană care revină la muncă. tot pe o perioadă de 3 luni.
  • suspendarea impozitului pe venit, a contribuțiilor și taxelor locale până la sfârșitul anului pentru companiile din sectorul turismului, transporturilor, horeca, cosmetică, profesii liberale, dacă mențin locurile de muncă
  • o schemă de ajutor pentru ca oamenii să poată suporta facturile mai mari la energie si gaze
  • indemnizație de sprijin pentru o perioadă de 3 luni în valoare de 700 lei pe lună pentru gospodăriile cu venituri de până la 1.500 de lei pe lună și de 300 lei pe lună pentru gospodăriile cu venituri de la 1501 la 2000 lei pe lună
  • Eșalonarea obligațiilor fiscale pentru firmele afectate pentru o perioadă de 6 luni, fără penalităti și dobânzi
  • schemă de ajutor de stat în valoare de 500 de milioane de lei pentru susținerea fermierilor care au fost afectați de secetă sau de pandemie
  • Suspendarea taxelor specifice în sectorul transporturi;
  • schemă de ajutor de stat pentru susținerea turiștilor și a operatorilor de turism care prevede acordarea de vouchere de vacanță care pot fi folosite până la 31 decembrie 2021; Stimularea investițiilor în cele 31 de stațiuni balneare cu un buget alocat de 1 miliard de euro pe următorii 10 ani

 ----------

Vești bune, Ciolacu are doar muism, fără alte complicații...

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu (52 de ani), a suferit duminică în timpul unei conferințe de presă o criză de lipotimie, potrivit unui comunicat al partidului. Lipotimia este o stare de leșin, fără oprirea respirației și a activității cardiace.

El se află în acest moment într-un spital de stat pentru analize complete, iar starea sa este bună, potrivit PSD. Liderul PSD a suferit criza în timpul unei conferințe în care prezenta programul partidului pentru relansarea economiei, moment în care și-a pierdut controlul și a avut nevoie să fie sprijinit de un coleg. Ulterior, Ciolacu a plecat din sediul PSD pe propriile picioare, fiind transportat de o mașină la spital.

PSD arată în comunicatul citat că această criză de lipotimie ar fi putut fi cauzată ”de căldura și lipsa de oxigen din sală, dar și pe fondul unei activități intense din ultima perioadă desfășurată atât la Parlament cât și la partid”.

----

Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă în care prezenta programul partidului pentru ieșirea din criză.

UPDATE 13.46: PSD anunță într-un comunicat că Marcel Ciolacu ”a suferit o criză de lipotimie (stare de leșin), posibil cauzată de căldura și lipsa de oxigen din sală, dar și pe fondul unei activități intense din ultima perioadă desfășurată atât la Parlament cât și la partid. Președintele interimar PSD și-a revenit la scurt timp și a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii”.

 

UDPATE 12.41: Imagine cu Marcel Ciolacu mergând singur spre mașină

UPDATE 12.39: Ciolacu nu a mai așteptat ambulanța și a fost transportat cu mașina la un spital

UPDATE 12.35: Marcel Ciolacu și-a revenit și a mers singur la mașină. El va merge la medic pentru un control medical, a transmis Biroul de presă al PSD.

---------------

 

La câteva minute de la începerea conferinței de presă, liderul PSD a început să vorbească foarte rar, a început să tremure și a fost pe punctul de a-și pierde echilibrul. În acel moment a intervenit un coleg, iar conferința de presă s-a întrerupt.

La sediul partidului a fost chemată ambulanța. Potrivit unor apropiați ai liderului PSD, acesta și-a revenit după momentul delicat din timpul conferinței, urmând a fi consultat de medici.

Potrivit informațiilor Digi24, Marcel Ciolacu și-ar fi revenit după episodul respectiv. El a ieșit în curte, s-a urcat în mașina personală și a plecat, fără să aștepte sosirea ambulanței.-----------

Muism-ul este o afecțiune care se manifestă prin preocuparea de a fura, sau de a-i proteja pe cei care fură, de a prosti oamenii în față, a minți fără rușine, a avea mai multe salarii și pensii speciale deodată, a provoca proteste de stradă prin decizii revoltătoare, conform primelor observații.

Comisarul.ro va scrie în continuare despre această boală, care se pare că circulă de foarte mult timp în societatea românească însă nu fusese clasificată clinic.

 
 
 Galerie foto și documente
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

2 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

3 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…

4 Să rămână scris / Trump va câștiga mai categoric decât în 2016!

5 Din culisele cluburilor de noapte. Aceleași tehnici se folosesc și-n România