Document/Nicu Alifantis a dat în judecată PSD. Și de la omul ăsta ați furat, nenorociților?

Document/Nicu Alifantis a dat în judecată PSD. Și de la omul ăsta ați furat, nenorociților?

Și de la omul ăsta ați furat, nenorociților? Nicu Alifantis a dat în judecată PSD. 

Actorul și cântărețul Nicu Alifantis este revoltat după ce PSD s-a folosit de un cântec de-al său, drept care a deschis proces în instanță. Pe portal a fost înregistrat  dosarul  în care Nicu Alifantis este reclamant, iar PSD pârât.

Proprietate intelectuală este materia dosarului, iar obiectul în reprezintă ”drept de autor şi drepturi conexe” și nu a fost stabilit încă un termen de judecată.

„Noi suntem Partidul și Țara Omeniei”, scria PSD Sector 5 pe Facebook. Melodia, la origini, a fost dedicată Partidului Comunist Român și lui Nicolae Ceaușescu, iar în textul inițial apăreau versurile „Trăiască România, trăiască Ceaușescu”.

 Textul cântecului a fost scris de Adrian Păunescu, iar acesta a fost interpretată deseori în cadrul Cenaclului Flacara în timpul dictaturii comuniste.

Atitudinea lui Nicu Alifantis vine deși el a susținut cândva PSD, pe vremea lui Ponta. Actorul și cântărețul  și-a făcut auzită susținerea pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale din 2014. L-a susținut pe Victor Ponta, așa cum au făcut-o și alte personalități, precum: Radu Beligan, Tudor Gheorghe, Helmuth Duckadam, Titi Aur, Leonard Doroftei și mulți alții. 

"Cred în programul USL, cred în tandemul Ponta-Tăriceanu, cred ca acești doi oameni absolut normali pot să clădească o Românie normală, demnă, respectată, cu adevarat europeană. Pentru toate acestea îl susțin și îl voi vota pe Victor Ponta în 16 noiembrie", a declarat atunci Nicu Alifantis. SURSA:  Realitatea.net



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina