Document/Oamenii de știință chinezi: „coronavirusul ucigaș provine probabil dintr-un laborator din Wuhan”

Document/Oamenii de știință chinezi: „coronavirusul ucigaș provine probabil dintr-un laborator din Wuhan”

Document/Oamenii de știință chinezi: „coronavirusul ucigaș provine probabil dintr-un laborator din Wuhan”.

Presa americană independentă relatează despre un document elaborat de doi oameni de știință chinezi - care, potrivit Harvard To The Big House - și-au șters profilele online. Se pare că virusul ar fi putut fi „fabricat”.

Potrivit unei presetări a lucrării de cercetare publicată de Botao Xiao și Lei Xiao intitulată „Posibilele origini ale coronavirusului 2019-nCoV”, „În rezumat, cineva a fost încurcat cu evoluția coronavirusului 2019-nCoV. În plus față de originile recombinării naturale și ale gazdei intermediare, coronavirusul criminal a provenit probabil dintr-un laborator din Wuhan."

Originsof2019-NCoV XiaoB Res by Zerohedge  

Ground Zero pentru focarul din apropierea singurului laborator de virologie la nivel înalt din China

Raportul și concluziile sale, potrivit Harvard To The Big House, „este produsul unei colaborări între un om de știință profesionist pensionar” cu o experiență de peste trei decenii în secvențiere și analiză a genomului, care a ajutat, de asemenea, la proiectarea „mai multor ... bioinformatice instrumente software ”, precum și un fost analist antiterorist NSA.

Inițial, s-a raportat că tulpina actuală ar fi putut muta la oameni din lilieci, dar, după cum au menționat cercetătorii, focarul a început la sfârșitul lunii decembrie, când majoritatea speciilor de lilieci din regiunea Wuhan se află în hibernare.

De asemenea, habitatul liliacului este masiv - acoperind o regiune plină de zeci de orașe și sute de milioane de oameni. Și totuși, terenul zero pentru focar s-a întâmplat să fie aproape de singurul laborator de virusologie BSL-4 din China, care se află în orașul Wuhan, unde sunt 11 milioane de oameni.

De remarcat, laboratorul „avea personal cu cel puțin doi oameni de știință chinezi - Zhengli Shi și Xing-Yi Ge - ambii virusologilogi care au lucrat anterior la un laborator american care deja a bio-ingineriat o tulpină incredibil de virulentă de coronavirus de lilieci”, dezvăluie Harvard To The Big.

Pe scurt, coronavirusul Wuhan poate să nu fie un bioweapon, dar se pare că nu a apărut pur și simplu în mod natural.

SURSE:

HarvardToTheBigHouse.com

ABCNews.com

NaturalNews.com


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

2 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

3 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...