Document/Procurorii DNA sunt la CNAIR, bomba cu ceas a PSD!

Document/Procurorii DNA sunt la CNAIR, bomba cu ceas a PSD!

Procurorii DNA sunt la CNAIR, bomba cu ceas a PSD!

Pe biroul ministrului Transporturilor se află un document exploziv de la Direcția Națională Anticorupție. În urmă cu patru zile, în Ministerul Transporturilor a aterizat o adresă de la DNA Secția de Combatere a Corupției-document adresat Autorității de Management pentru Programul Operațional Sectorial „Transport” (AM POST).

Din documentul reiese că procurorii DNA instrumentează un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, tentativă de obținere pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene, obținere ilegală de fonduri care a produs consecințe deosebit de grave și efectuare de lucrări neautorizate în zona drumului public, fapte penale prevăzute de lege, privind derularea unor contracte pentru construcția autostrăzii Timișoara-Lugoj și a variantei de ocolire a orașului Timișoara la standard de autostradă.

Procurorii DNA au cerut situația detaliată a sumelor de bani plătite de CNADNR, în prezent Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pentru cele două proiecte, ca urmare a cheltuielilor efectuate și solicitate spre rambursare.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL

4 Așa o fi?

5 Priviți, lui Dan Vîlceanu i-au dat „carne” pe buletinele de vot!