Document/Procurorii DNA sunt la CNAIR, bomba cu ceas a PSD!

Document/Procurorii DNA sunt la CNAIR, bomba cu ceas a PSD!

Procurorii DNA sunt la CNAIR, bomba cu ceas a PSD!

Pe biroul ministrului Transporturilor se află un document exploziv de la Direcția Națională Anticorupție. În urmă cu patru zile, în Ministerul Transporturilor a aterizat o adresă de la DNA Secția de Combatere a Corupției-document adresat Autorității de Management pentru Programul Operațional Sectorial „Transport” (AM POST).

Din documentul reiese că procurorii DNA instrumentează un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, tentativă de obținere pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene, obținere ilegală de fonduri care a produs consecințe deosebit de grave și efectuare de lucrări neautorizate în zona drumului public, fapte penale prevăzute de lege, privind derularea unor contracte pentru construcția autostrăzii Timișoara-Lugoj și a variantei de ocolire a orașului Timișoara la standard de autostradă.

Procurorii DNA au cerut situația detaliată a sumelor de bani plătite de CNADNR, în prezent Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pentru cele două proiecte, ca urmare a cheltuielilor efectuate și solicitate spre rambursare.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Comparați-i cu polițiștii noștri! Frate, filmele americane sunt pistol cu apă pe lângă ce fac băieții ăș…

2 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

3 O crimă politică premeditată

4 Du-te, bă, în mă-ta! / Șerban Nicolae anunță că demisionează din PSD și se compară cu Hagi!

5 Stimaţi politicieni, vă spun eu de ce nu putem fabrica în ţară, „în plină pandemie”, medicamentele care ne tre…