Document/Secretar de stat cu 16 case și apartamente

Document/Secretar de stat cu 16 case și apartamente

Olivia Diana Morar, cel mai nou secretar de stat de Ministerul Justiţiei, are trecute în declaraţia de avere nu mai puţin de 16 case şi apartamente, patru dintre acestea fiind doar proprietatea sa.

De profesie avocat, Morar a fost consilier local din partea PNL în municipiul Bistriţa şi şefă a Organizaţiei de Femei PNL din judeţ. Potrivit declaraţiei de avere depuse de Oliviei Diana Morar în iunie 2018, acesta deţinea singură un apartament în Oradea, un apartament în Bistriţa şi două case în Bistriţa.

De asemenea, noul secretar de stat de la Justiţie deţinea o parte din alte 12 proprietăţi imobiliare, plus o cotă parte din două spaţii comerciale.

La capitolul terenuri intravilane, Olivia Diana Morar era singurul proprietar a trei terenuri, iar coproprietar la alte 13 terenuri.

Noul secretar de stat de la Justiţie conduce un BMW din 2013 şi are cabinet individual de avocatură in Bucuresti.Mai mult, Morar nu are niciun depozit sau cont bancar cu bani.

În ce-l priveşte pe tatăl acesteia, Valeriu Bonca, presa locală a scris că a fost căpitan de Securitate, în Bistriţa, iar numele său apare în dosarele Nicu Steinhardt si Radu Saplacan, potrivit ziare.com.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

5 Așa arată decăderea unei dive...