Document/Secretar de stat cu 16 case și apartamente

Document/Secretar de stat cu 16 case și apartamente

Olivia Diana Morar, cel mai nou secretar de stat de Ministerul Justiţiei, are trecute în declaraţia de avere nu mai puţin de 16 case şi apartamente, patru dintre acestea fiind doar proprietatea sa.

De profesie avocat, Morar a fost consilier local din partea PNL în municipiul Bistriţa şi şefă a Organizaţiei de Femei PNL din judeţ. Potrivit declaraţiei de avere depuse de Oliviei Diana Morar în iunie 2018, acesta deţinea singură un apartament în Oradea, un apartament în Bistriţa şi două case în Bistriţa.

De asemenea, noul secretar de stat de la Justiţie deţinea o parte din alte 12 proprietăţi imobiliare, plus o cotă parte din două spaţii comerciale.

La capitolul terenuri intravilane, Olivia Diana Morar era singurul proprietar a trei terenuri, iar coproprietar la alte 13 terenuri.

Noul secretar de stat de la Justiţie conduce un BMW din 2013 şi are cabinet individual de avocatură in Bucuresti.Mai mult, Morar nu are niciun depozit sau cont bancar cu bani.

În ce-l priveşte pe tatăl acesteia, Valeriu Bonca, presa locală a scris că a fost căpitan de Securitate, în Bistriţa, iar numele său apare în dosarele Nicu Steinhardt si Radu Saplacan, potrivit ziare.com.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rusia, o nouă „victorie” / Un MiG-31 echipat cu o rachetă hipersonică Kinzhal s-a prăbușit la decolare în Crimeea

2 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

3 Lui Băsescu i-a fost tăiat microfonul în Parlamentul European după ce a început să enumere premieri din UE care s-au pus în slujba lui Putin

4 Adevărul crud din Rusia, dezvăluit de Nezavisimaya Gazeta: Mobilizarea generală pentru război „zguduie barca stabilității”, „crește anxietatea în soci…

5 ULTIMA ORĂ DNA a reținut un comisar-șef și un avocat renumit, fost șef al Brigăzii Rutiere a Capitalei