Document/Știați că raportul deceselor din Europa de Vest versus Europa de Est este 16,4 la 1?

Document/Știați că raportul deceselor din Europa de Vest versus Europa de Est este 16,4 la 1?

Document/Știați că raportul deceselor din Europa de Vest versus Europa de Est este 16,4 la 1? Calculele ne-au fost furnizate de cititorul nostru  Cornel Gavra .

„Am luat datele din 29.04.2020, le-am repetat încă odată și e aceiași concluzie. Asta în condițiile în care exceptând Italia, celelalte tari europene au avut același start.
Raportul este de 1 la 16,4 !!!
Trebuie sa existe o explicație logică pentru o așa diferență uriașă. Probabil vaccinul BCG sau altele care în tarile comuniste era obligatoriu... Habar nu am. Dar cred ca e ceva important pentru ca la cifre foarte mari nu există coincidențe ci doar cauze.
De asemenea, având la bază asemenea observații mi se pare absurd să închidem economia în continuare provocând pagube imense tuturor.
Puteți verifica foarte ușor acuratețea cifrelor folosite. Am eliminat Germania din tabel pentru ca pâna acum 30 de ani era împărțită în două și poate așa se explică și cifrele obținute de Gerrmania în lupta cu virusul.”, spune cititorul nostru.

Urmărește mai jos, în timp real, evoluția pandemiei în Europa și în lume:



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante