Documente EXPLOZIVE Uite de ce vor penalii direcție pentru cercetarea magistraților corupți! Ea există în DNA din 2014! Cazanciuc, ministrul PSD, a aprobat-o!

Documente EXPLOZIVE Uite de ce vor penalii direcție pentru cercetarea magistraților corupți! Ea există în DNA din 2014! Cazanciuc, ministrul PSD, a aprobat-o!

Documente explozive. Uite de ce vor penalii direcție pentru cercetarea magistraților corupți! Ea există în DNA din 2014! Cazanciuc, ministrul PSD, l-a aprobat! Da, este vorba despre propunerea ministrului justitiei Tudorel Toader de a crea o “Directie specializata, in cadrul Ministerului Public, pentru efectuarea urmaririi penale in cazul infractiunilor savarsite de catre magistrati”. 

Realitatea este ca structura specializata de parchet care sa urmareasca magistrati există deja. Iar ei, penalii, vor s-o desfințeze, să-și facă una a lor, care să răspundă la comenzi...

Structura poarta numele de “Serviciul de combatere a coruptiei in justitie“, a fost infiintata prin Ordinul nr. 10 din 31 ianuarie 2014 si este condus, prin delegare, de catre procuroarea Florentina Mirica.

Pe data de 12 noiembrie 2014, prin Hotararea 647/2014, sectia de procurori din CSM a numit-o pe Florentina Mirica “in functia de procuror sef al Serviciului de combatere a coruptiei in justitie” pentru o perioada de 3 ani.

În “Proiectul de management si raport privind exercitarea mandatului de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie” din 2016, in care a aratat ce a facut din 2013 la sefia DNA si ce va face mai departe, Laura Codruta Kovesi, la pagina 12 din raport, afirma ca CSM a avizat “in mod operativ” aceste schimbari pe care le-a propus. Si asa este: prin Ordinul Nr. 1.643/C, din 15 mai 2015, ministrul Justiției Robert Cazanciuc, in urma avizului dat de sectia de procurori a CSM, a aprobat “Regulamentului de ordine interioară al Direcției Naționale Anticorupție“.

La art. 4, alin. 2, lit. a) din acest Regulament se mentioneaza ca:

“(2) La nivel central, Direcția Națională Anticorupție este organizată în secții, servicii, birouri și alte compartimente de activitate, astfel:

a) Secția de combatere a corupției:

– Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze de corupție;

– Serviciul de combatere a corupției în justiție.”

Deci, băieții din jurul găștii Dragnea vor să-l ia de la DNA și să-l pună în slujba lor!Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ministrul Energiei, despre noul ordin ANRE: Omul nu se mai înghesuie la ghișeu, îi vine acasă factura pe ianua…

2 Navalnîi prezintă imagini cu "palatul lui Vladimir Putin": 18.000 de metri pătrați, într-un complex de 7.000 d…

3 Un agent de la Penitenciarul Rahova, prins în flagrant de DNA când lua 10.000 de euro mită. În schimb, trebuia…

4 Activistul de mediu Daniel Bodnar a suferit un grav accident rutier. Medicii spun că nu-şi poate simţi picioar…

5 Ultimul moștenitor al tronului Imperiului Otoman a murit la 90 de ani