Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Documente EXPLOZIVE Uite de ce vor penalii direcție pentru cercetarea magistraților corupți! Ea există în DNA din 2014! Cazanciuc, ministrul PSD, a aprobat-o!

Documente explozive. Uite de ce vor penalii direcție pentru cercetarea magistraților corupți! Ea există în DNA din 2014! Cazanciuc, ministrul PSD, l-a aprobat! Da, este vorba despre propunerea ministrului justitiei Tudorel Toader de a crea o “Directie specializata, in cadrul Ministerului Public, pentru efectuarea urmaririi penale in cazul infractiunilor savarsite de catre magistrati”. 

Realitatea este ca structura specializata de parchet care sa urmareasca magistrati există deja. Iar ei, penalii, vor s-o desfințeze, să-și facă una a lor, care să răspundă la comenzi...

Structura poarta numele de “Serviciul de combatere a coruptiei in justitie“, a fost infiintata prin Ordinul nr. 10 din 31 ianuarie 2014 si este condus, prin delegare, de catre procuroarea Florentina Mirica.

Pe data de 12 noiembrie 2014, prin Hotararea 647/2014, sectia de procurori din CSM a numit-o pe Florentina Mirica “in functia de procuror sef al Serviciului de combatere a coruptiei in justitie” pentru o perioada de 3 ani.

În “Proiectul de management si raport privind exercitarea mandatului de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie” din 2016, in care a aratat ce a facut din 2013 la sefia DNA si ce va face mai departe, Laura Codruta Kovesi, la pagina 12 din raport, afirma ca CSM a avizat “in mod operativ” aceste schimbari pe care le-a propus. Si asa este: prin Ordinul Nr. 1.643/C, din 15 mai 2015, ministrul Justiției Robert Cazanciuc, in urma avizului dat de sectia de procurori a CSM, a aprobat “Regulamentului de ordine interioară al Direcției Naționale Anticorupție“.

La art. 4, alin. 2, lit. a) din acest Regulament se mentioneaza ca:

“(2) La nivel central, Direcția Națională Anticorupție este organizată în secții, servicii, birouri și alte compartimente de activitate, astfel:

a) Secția de combatere a corupției:

– Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze de corupție;

– Serviciul de combatere a corupției în justiție.”

Deci, băieții din jurul găștii Dragnea vor să-l ia de la DNA și să-l pună în slujba lor!

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Filmul atacului de la Săpoca în care au fost uciși 4 oameni și răniți alți 9: „Totul s-a petrecut în mai puţin…

2 VIDEO De văzut! Traian Berbeceanu, interviu de excepție la „Garantat 100%”. Avertismentul care dă fiori al com…

3 Dăncilă, declarații halucinante la Antena 3! Fraților, pe asta o droghează păpușarii din Secu?

4 Va salva Iohannis Curtea Supremă din mâinile PSD? Moment-CHEIE în justiție!

5 HOPA! Clujul, singurul mare oraș al României unde USR / PLUS recunoaște că NU poate câștiga primăria! NICIUN par…

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Există un site care face review-uri la cei mai buni burgeri și arată delicios