Documente-ȘOC! Firea a blocat orice protest în fața Primăriei, în fața sediilor PSD și ALDE și în Piața Universității până în decembrie 2017

Documente-ȘOC! Firea a blocat orice protest în fața Primăriei, în fața sediilor PSD și ALDE și în Piața Universității până în decembrie 2017

Pentru a bloca orice tentativa de protest in fata Primariei Capitalei, a sediului ALDE, a PSD si in zona fantanii de la Universitate, Primaria Capitalei ar fi aprobat notificarea unui cetatean de a protesta in fiecare zi, 5 persoane, intre orele 10.00 - 22.00, din iunie pana in decembrie 2017, scrie Irina Zamfirescu, voluntar ActiveWatch, pe blogul dinprimarie.ro . Asta desi, in zilele in care a verificat, in aceste locatii nu protesta nimeni. HotNews.ro  a cerut in mod repetat o pozitie oficiala a Primariei Bucuresti fata de acest subiect, dar Primaria nu a furnizat nici un raspuns.

D ocumen te protest:

Irina Zamfirescu, voluntar a ONG-ului Active Watch, scrie ca a cerut voie sa protesteze in fata Primariei Capitalei, in iulie, la prezentarea unui raport la un an de activitate a primarului Gabriela Firea, dar i s-a refuzat acest drept pe motiv ca era o alta manifestatie acolo.

Trebuie precizat ca legea nu permite sa se desfasoare doua manifestatii in acelasi loc si in acelasi timp pentru a nu exista incaierari si alte incidente.

"La inceput de iulie, am depus chiar eu o notificare pentru o manifestatie publica in fata PMB, refuzata si ea, cu aceleasi argumente. Drept pentru care am cerut, in baza Legii 544/ 2001, detalii cu privire la cei ce notificasera inaintea noastra. Nu de alta, dar in 26 iulie cand noi am mers acolo nu era nici picior de protestatar. Iar domnul Coarna a povestit, chiar la Antena 3, ca s-a dus in ziua si la ora la care notificase si nu a vazut nici el nicio urma de protest. Deci ce sa fie oare? Ei iata, este un cetatean, chipurile, care a depus notificare de protest in patru locuri diferite ¬ PSD, ALDE, PMB si zona fantani de la Universitate. Si nu orice notificare, ci din martie si pana in decembrie 2017. Si nu oricum, ci intre orele 10.00 - 22.00", scrie Irina Zamfirescu.

HotNews.ro scrie că a solicitat inca de joi dimineata un punct de vedere Primariei Capitalei, referitor la aceasta situatie, insa nu a primit niciun raspuns.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”