Documente/Priviți cum o folosea Voiculescu pe Firea să tragă valuta furată prin Crescent, firma fostei Securități

Documente/Priviți cum o folosea Voiculescu pe Firea să tragă valuta furată prin Crescent, firma fostei Securități

„Contract de împrumut între Crescent, firmă a fostei securităţi şi SC Media Casa Press SRL, firmă parte a trustului turnătorului Felix, administrată de doamna Firea. Sunt convins că doamna Firea ne poate spune când s-a rambursat împrumutul”, a scris fostul președinte Traian Băsescu, în 2015 pe contul său de Facebook.

"Daca-si aduce aminte sa fi semnat vreo hartie prin care tot imprumuta, asa, an de an, si nu platea inapoi, 400 de mii de euro si vreun 1,8 milioane de dolari, de la Crescent si ii transfera intr-o companie care era in grupul domnului Voiculescu. Daca isi aduce aminte lucrul acesta, ar fi bine sa se spovedeasca public".

 



 Acest contract de imprumut in valoare de 400.000 euro si 1.830.000 dolari, rambursabili pana la sfarsitului anului 2010, pare semnat in 15.11.2007 intre Crescent Commercial & Maritime (Cyprus) LTD, cu sediul in Nicosia, si SC Media Casa Press SRL, in numele careia semneaza Gabriela Firea, "Manager Director".


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina