Doi bărbați din județul Brașov au torturat până la moarte un pui de râs și au postat imaginile pe Facebook

Doi bărbați din județul Brașov au torturat până la moarte un pui de râs și au postat imaginile pe Facebook

Un tânăr de 17 ani și un bărbat în vârstă de 32 de ani dintr-o localitate din Brașov sunt cercetați pentru braconaj, după ce au postat pe Facebook un filmuleț în care se vede cum au chinuit un pui de râs până l-au omorât, relatează SalutFăgăraș.ro.

Animalul a fost la început legat de gât și târât prin curte. Pentru că nu a murit, bărbații l-au legat cu o sfoară și l-au străpuns cu o ţeapă între coaste.

La data de 6 august lucratori din cadrul Serviciului Arme, Muniții si Substante Periculoase Brasov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca în data de 5 august 2019, pe o rețea de socializare, au fost postate mai multe fotografii în care apărea un pui din specia râs, care prezenta răni accentuate și era legat cu o sfoară în jurul gâtului.

În urma activităților investigativ-informative au fost identificate două persoane, respectiv doi bărbați, in vârstă de 17 ani si 32 ani, din localitatea Bunești.

Celor doi bărbați li s-a întocmit dosar penal pentru braconaj şi vor răspunde pentru fapta lor.

,,În cauză, s-a întocmit dosar penal in care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,braconaj-vânarea speciilor de vânat strict protejate în alte condiții decat cele legale”, faptă prevăzută de art. 42 alin. (1) lit. (F) din Legea nr. 407/2006. Cercetările sunt continuate în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii raspunderii judiciare”, a declarat agent de poliţie Nadia Olaru, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Cadavrul puiului din specia râs a fost ridicat de către lucrătorii Serviciului Arme, Muniții si Substante Periculoase Brașov si a fost predat reprezentanților, care administrează fondul de vânătoare pe raza căruia s-ar fi găsit puiul din specia râs, în vederea efectuării necropsiei acestuia și stabilirii cauzelor reale ale decesului.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro