Doi îngrijitori de animale din Japonia, răniți grav de un leu pe care încercau să îl spele

Doi îngrijitori de animale din Japonia, răniți grav de un leu pe care încercau să îl spele

Doi îngrijitori de animale din Tokyo au suferit răni grave după ce au fost atacați, luni, de un leu aflat în proprietatea unei companii care deține animale utilizate în filme și programe de televiziune, informează DPA care citează agenția Kyodo News.

O femeie de circa 50 de ani și un bărbat de circa 20 de ani au fost transportați de urgență la spital după ce au fost mușcați în zona capului și a membrelor inferioare de leul care trăiește în captivitate la Shonan Animal Production din orașul Narita, la 60 de kilometri est de Tokyo.

Incidentul a avut loc în momentul în care cei doi spălau leul mascul care era legat cu lanțul într-o cușcă din clădirea companiei, potrivit autorităților locale.

Compania deține și alte animale, precum câini, pisici și elefanți, pentru apariții în media, inclusiv în reviste, producții cinematografice și de televiziune, după cum se menționează pe site-ul acesteia, arată sursa citată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina