Doi lei bătrâni au fost eutanasiați împreună, pentru a nu fi nevoiți să trăiască singuri. Povestea emoționantă a lui Hubert și Kalisa

Doi lei bătrâni au fost eutanasiați împreună, pentru a nu fi nevoiți să trăiască singuri. Povestea emoționantă a lui Hubert și Kalisa

Doi lei de la grădina zoologică din Los Angeles, care formau un cuplu inseparabil de șase ani, au fost eutanasiați împreună, pentru a nu fi nevoiți să trăiască unul fără celălalt. Hubert și Kalisa au trăit împreună din clipa în care s-au cunoscut.

În general, leii trăiesc în jur de 15-17 ani la o grădină zoologică, însă Hubert și Kalisa au depăsșit cu mult acest prag, ajungând la vârsta de 21 de ani, dintre care ultimii șase au trăit nedespărțiți, potrivit  Unilad . Din păcate, starea lor de sănătate s-a deteriorat în ultima perioadă, din cauza vârstei înaintate.

Hubert s-a născut la grădina zoologică din Chicago, iar Kalisa în Seattle. Cei doi s-au cunoscut când au fost transferați în 2014 la Los Angeles.

„Leii erau carismatici și împreună, și separat, dar cu greu îi puteai vedea departe unul de celălalt. Întotdeauna atenția lor era concentrată către celălalt, se odihneau împreună, se ghemuiau unul în celălalt, își frecau boturile unul de celălalt”, a povestit Beth Schaefer, purtător de cuvânt al grădinii zoo din LA.

„E sfâșietor că a trebuit să ne luăm adio de la cei doi, dar ne consolează gândul că au plecat împreună”, a declarat Denise Verret, directoarea grădinii zoo.

lei zoo Hubert si Kalisa. Foto: Lazoo.org lei zoo1 Hubert si Kalisa. Foto: Lazoo.org lei zoo 2 Hubert si Kalisa. Foto: Lazoo.org lei zoo 3 Hubert si Kalisa. Foto: Lazoo.org lei zoo 4 Hubert si Kalisa. Foto: Lazoo.org lei zoo 5 Hubert si Kalisa. Foto: Lazoo.org
Editor: B.P. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...