Doi morţi în Ucraina, între care un militar, după explozia unei grenade într-un apartament din Kiev

Doi morţi în Ucraina, între care un militar, după explozia unei grenade într-un apartament din Kiev

Un militar ucrainean şi o femeie au murit, duminică, atunci când o grenadă a explodat într-un apartament din Kiev, a anunţat poliţia ucraineană, în incident fiind rănit un bărbat.

Explozia unei grenade a făcut doi morți

La locul exploziei, produs în districtul Dniprovski, s-au deplasat genişti şi anchetatori ucraineni pentru a elucida toate circumstanţele incidentului, scrie Agerpres.

''Un cetăţean a contactat poliţia pentru a anunţa că o explozie a avut loc într-un apartament din apropiere'', a menţionat poliţia.

Anterior în această lună maiorul Ghenadi Ceastiakov, un consilier apropiat al comandantului şef al armatei ucrainene Valeri Zalujnîi, a decedat din cauza exploziei unui obiect ce îi fusese trimis drept cadou pentru ziua sa de naştere.

Atentatele ce îi vizează pe liderii ucraineni sunt relativ rare de la începutul invaziei ruse, în februarie 2022, î n timp ce mai mulţi responsabili ruşi de ocupaţie şi susţinători ai ruşilor au fost vizaţi de atacuri.

În aprilie anul trecut, un celebru blogger militar rus cunoscut sub numele de Vladlen Tatarskii a fost ucis în explozia unei statui primite cadou la Sankt Petersburg, în nord-vestul Rusiei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat