Doi muncitori români au fost izgoniți de patronul neamț după ce s-au îmbătat și au furat mașina firmei. Cât de departe au reușit să ajungă

Doi muncitori români au fost izgoniți de patronul neamț după ce s-au îmbătat și au furat mașina firmei. Cât de departe au reușit să ajungă

Românii au plecat cu scandal de la firmă, după o ceartă cu doi muncitori polonezi, au furat o mașină cu care au produs un accident cu victimă, apoi au fugit de la fața locului.

Poliția din Germania îi caută pe români

Întâmplarea a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în incinta unei firme din Schotten (Hesse), Germania, unde muncitorii români în construcții, aflați în stare de ebrietate, au amenințat cu cuțitul doi colegi polonezi.

Patronul a chemat poliția și i-a alungat pe muncitorii români din incinta firmei. Nervoși, aceștia au luat cu ei cheia de la un vehicul al companiei, cu care au provocat un accident de circulație în apropierea unei benzinării.

„Ei au lovit un vehicul din fața lor în așa fel încât acesta a ieșit de pe șosea, iar șoferul de 43 de ani din Schotten a fost rănit, astfel încât a necesitat să fie transportat de urgență la spitalul din Schotten, cu răni grave. Cei doi români care au provocat accidentul au fugit de la locul faptei pe jos. În ciuda căutărilor intense cu sprijinul poliției din Büdingen și al elicopterului poliției, aceștia nu au putut fi găsiți în acea noapte”, stiridiaspora.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...