Doina Tudor, reținută de DNA

Doina Tudor, reținută de DNA

Doina Tudor a fost reţinută după ce astăzi s-a prezentat joi la DNA. Senatoarea PNL a fost citată în dosarul privind favorizarea societăţii de asigurări Carpatica SA. Senatul a dat miercuri un aviz favorabil pentru pierderea imunităţii. Doina Tudor a părăsit sediul DNA în cătușe.

Senatul a dat miercuri un aviz favorabil pentru reținerea și arestarea preventivă a Doinei Tudor. Astfel, 61 de senatori au votat ”pentru”, iar 57 au votat ”împotrivă”.

Senatoarea liberală este vizată în dosarul fostului vicepreşedinte al Autorităţii pentru Supravegere Financiară, George Daniel Tudor. 

”Sunt decizii politice, cred că le știți mai bine. Asta nu se comentează și nici nu am dreptul să le comentez”, a spus aceasta, întrebată fiind despre reacția senatorilor după discursul ei de miercuri. 

Senatoarea PNL Doina Tudor, audiată la DNA, a fost „balerină” la barul București, fiind recrutată de Securitate

Un document al CNSAS arată că actuala senatoare PNL Doina Tudor era, în anii 80, dansatoare la barul "București", frecventat de nomenklatura partidului comunist, printre cei care veneau frecvent fiind și Nicu Ceaușescu. 

”Problema este că nu voi avea ocazia să fiu la nașterea celui de la doilea nepot. Pentru mine asta contează”, s-a plâns senatoarea, precizând că a venit cu geanta și o are în portbagaj.

Procurorii susțin că Doina Tudor, în perioada martie-mai 2013, l-a ajutat pe George Daniel Tudor să primească suma de 200.000 de euro (din suma totală de 300.000 de euro primită de inculpat). În schimb, acesta, în calitate de președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, urma să favorizeze o firmă de asigurări care făcuse obiectul unor activități de control.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro