Doliu în presa românească: A murit Radu Cosașu, printre cele mai respectate semnături din GSP

Doliu în presa românească: A murit Radu Cosașu, printre cele mai respectate semnături din GSP

La o zi după ce Asociația Presei Sportive din România (APS) și-a desemnat premianții din 2022, din păcate, breasla jurnaliștilor de sport a primit o veste extrem de tristă. Pentru că s-a stins Radu Cosașu (92 de ani), un decan al vârstei în presa sportivă din România.

Radu Cosașu s-a stins la 92 ani. FOTO: gsp.ro

Anunțul a fost făcut de site-ul Gazetei Sporturilor. Aici, Radu Cosașu s-a numărat printre editorialiștii de marcă ai publicației, în ultimii 20 de ani.

Sursa citată a prezentat, pe larg, CV-ul lui Radu Cosașu în presă. În care apar două premii prețioase, cel de excelență, primit în 2010 din partea APS, plus premiul pentru întreaga carieră, acordat tot de APS, însă în 2022.

Ultimul editorial scris de Radu Cosașu, intitulat „Imobilul Dan Petrescu“ a fost publicat pe data de 18 februarie și poate fi citit aici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

3 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

4 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”