Doliu în sport: A murit Victor Nunweiller, fostul portar al lui Dinamo

Doliu în sport: A murit Victor Nunweiller, fostul portar al lui Dinamo

Fostul portar Victor Nunweiller a decedat la vârsta de 81 de ani, au anunţat, joi, reprezentanţii clubului de fotbal Dinamo Bucureşti pe pagina oficială de Facebook.

Victor Nunweiller (centru). FOTO: Dinamo București / Facebook

"Victor Nunweiller a plecat dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fostul portar dinamovist Victor Nunweiller, 81 de ani, a încetat din viaţă. Constantin, Dumitru, Ion, Lică, Victor, Radu şi Eduard. Toţi Nunweiller sau, altfel spus, familia care a scris o pagină importantă în istoria clubului nostru şi a fotbalului românesc. Dintre cei şapte fraţi, cinci dintre ei, Dumitru, Ion, Lică, Victor şi Radu, au îmbrăcat tricoul 'câinilor roşii', numele de alint al dinamoviştilor, moştenire lăsată de familia Nunweiller. Doar Radu Nunweiller mai este astăzi în viaţă. Sincere condoleanţe familiei!", au transmis reprezentanţii FC Dinamo.

Născut pe 13 mai 1942, Victor Nunweiller a evoluat pe postul de portar la Dinamo, Victoria, Dinamo Obor şi Universitatea Cluj.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...