Dolj: Bărbat arestat preventiv după ce a înşelat două bătrâne prin metoda ''Accidentul''

Dolj: Bărbat arestat preventiv după ce a înşelat două bătrâne prin metoda ''Accidentul''

Un bărbat de 33 de ani din judeţul Dolj a fost arestat preventiv după ce poliţiştii au stabilit că acesta a înşelat două bătrâne de 87 şi 88 de ani, cu diverse sume de bani, prin metoda ''Accidentul''.

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast au depistat, luni, un bărbat de 33 de ani, din comuna Afumaţi, pe numele căruia Judecătoria Băileşti emisese un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi conducerea unui vehicul fără permis, însă acesta se sustrăgea cercetărilor.

Anchetatorii au stabilit că, în cursul lunii august 2017, inculpatul, împreună cu un alt bărbat de aceeaşi vârstă, din comuna Siliştea Crucii, ar fi înşelat, prin metoda "Accidentul", o femeie de 88 de ani, din Siliştea Crucii, cu suma de 2.000 lei.

În aceeaşi seară, cei doi ar mai fi înşelat, prin aceeaşi metodă, o femeie de 87 de ani, din Siliştea Crucii, cu suma de 300 lei. În aceleaşi împrejurări, bărbatul de 33 de ani, din Afumaţi, ar fi condus un autoturism pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

Faţă de cei doi bărbaţi s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale şi ulterior s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, respectiv înşelăciune şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. După comiterea faptei, inculpatul de 33 de ani, din Afumaţi, s-a sustras cercetărilor, acesta fiind luni introdus în arestul IPJ Dolj, iar cel de-al doilea se află sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, într-un alt dosar penal. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 ULTIMA ORĂ Culise din ședința PNL / S-a pus batista pe țambal! Cîțu nici nu s-a dus. Orban a făcut liniște în 30…

4 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc

5 Irina Rimes, în călduri?