Dolj: Bărbat arestat preventiv după ce a înşelat două bătrâne prin metoda ''Accidentul''

Un bărbat de 33 de ani din judeţul Dolj a fost arestat preventiv după ce poliţiştii au stabilit că acesta a înşelat două bătrâne de 87 şi 88 de ani, cu diverse sume de bani, prin metoda ''Accidentul''.

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast au depistat, luni, un bărbat de 33 de ani, din comuna Afumaţi, pe numele căruia Judecătoria Băileşti emisese un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi conducerea unui vehicul fără permis, însă acesta se sustrăgea cercetărilor.

Anchetatorii au stabilit că, în cursul lunii august 2017, inculpatul, împreună cu un alt bărbat de aceeaşi vârstă, din comuna Siliştea Crucii, ar fi înşelat, prin metoda "Accidentul", o femeie de 88 de ani, din Siliştea Crucii, cu suma de 2.000 lei.

În aceeaşi seară, cei doi ar mai fi înşelat, prin aceeaşi metodă, o femeie de 87 de ani, din Siliştea Crucii, cu suma de 300 lei. În aceleaşi împrejurări, bărbatul de 33 de ani, din Afumaţi, ar fi condus un autoturism pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

Faţă de cei doi bărbaţi s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale şi ulterior s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, respectiv înşelăciune şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. După comiterea faptei, inculpatul de 33 de ani, din Afumaţi, s-a sustras cercetărilor, acesta fiind luni introdus în arestul IPJ Dolj, iar cel de-al doilea se află sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, într-un alt dosar penal. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

2 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

3 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

4 Începe să se-ntâmple ce-am văzut în filmele SF / Apare conceptul paşapoartelor COVID şi al paşapoartelor de vacc…

5 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cascadorii halucinante pe skiuri