Dolj: Bărbat de 41 de ani, accident mortal de două maşini pe E 70, în localitatea Răcarii de Sus

Dolj: Bărbat de 41 de ani, accident mortal de două maşini pe E 70, în localitatea Răcarii de Sus

Un craiovean în vârstă de 41 de ani a murit, joi seara, după ce a fost lovit de două maşini pe E 70, în localitatea Răcarii de Sus din judeţul Dolj.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, bărbatul s-ar fi aflat pe partea carosabilă, fiind acroşat de un autoturism condus, din direcţia Craiova către Filiaşi, de o tânără de 23 de ani din comuna Brădeşti. Din impact, bărbatul ar fi fost proiectat în spate, fiind lovit de un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani din Filiaşi, care circula în aceeaşi direcţie.

"Din păcate, în urma evenimentului rutier, bărbatul a decedat. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", informează IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”