Dolj: Bărbatul bănuit că a tras cu arma în Craiova, prins şi reţinut la Nădlac

Dolj: Bărbatul bănuit că a tras cu arma în Craiova, prins şi reţinut la Nădlac

Craiova, 29 iul /Agerpres/ - Bărbatul de 32 de ani din comuna Breasta, judeţul Dolj, bănuit că a tras cu arma, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o altercaţie în trafic şi care se sustrăgea cercetărilor a fost prins şi reţinut în punctul de trecere a frontierei Nădlac.

"Întrucât, imediat după săvârşirea faptei, a fost solicitat consemnul la frontiera de stat a României, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul, de 32 de ani, din localitatea Breasta, bănuit că ar fi săvârşit infracţiunile de tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a fost identificat şi reţinut în punctul de trecere a frontierei Nădlac", precizează IPJ Dolj.

Acesta a fost preluat de la Nădlac de o escortă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, care l-au condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj în vederea continuării cercetărilor.

Un tânăr de 25 de ani a ajuns la spital cu o plagă împuşcată la antebraţul stâng, după ce, în urma unei coliziuni care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă între două autoturisme, pe o stradă din Craiova, un pasager al uneia dintre maşinile implicate a tras cu un pistol trei focuri asupra celuilalt autovehicul.

"Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul maşinii respective s-ar fi şicanat în trafic cu un alt conducător auto, între cele două vehicule având loc o coliziune. După coliziune, unul dintre pasagerii unuia dintre autoturisme ar fi tras cu un pistol trei focuri de armă către cealaltă maşină. În urma incidentului, unul dintre cei care se aflau în autovehiculul abandonat s-a deplasat la spital pentru îngrijiri medicale, având o plagă împuşcată la antebraţul stâng, acesta fiind în afara oricărui pericol", au precizat reprezentanţii Biroului de presă al IPJ Dolj.

Tot în noaptea de vineri spre sâmbătă, în afara sediului Secţiei 2 Poliţie Craiova, unde se aflau rudele persoanei împuşcate, ar mai fi avut loc un incident: doi bărbaţi, care nu aveau legătură cu primul eveniment şi care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, au adresat injurii şi expresii jignitoare la adresa acestora fără un motiv concret şi au fost aruncate sticle în direcţia persoanelor respective, fără a exista însă victime. Cei doi bărbaţi au fost conduşi la secţie, unde le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale