Dolj: Circa 10.000 de persoane mărșăluiesc pe străzile Craiovei

Dolj: Circa 10.000 de persoane mărșăluiesc pe străzile Craiovei

Circa 10.000 de persoane mărșăluiau vineri seara, în jurul orei 21,45, pe mai multe străzi din Craiova în semn de protest față de adoptarea de către Guvern a proiectului de lege privind grațierea și a ordonanței de urgență de modificare a codurilor penale.

Protestatarii au plecat din Piața "Mihai Viteazul" — Piața Prefecturii, apoi au mers pe Calea București, până la intersecția cu strada P.Ispirescu, până în cartierul Rovine, urmând să se întoarcă în centrul Craiovei pe Bulevardul Carol I.

Oamenii au început să se adune în centrul Craiovei în jurul orei 18,00 și au scandat "DNA să vină să vă ia"; "Afară, afară, cu mafia din țară!", 'Dragnea nu uita, România nu-i a ta!', 'Jos corupții!', "PSD — ciumă roșie"; "Altă, întrebare, vrem la închisoare!"; "Hoții, hoții!", "Rușine, rușine, rușine să vă fie!"; "Să vă fie frică, țara se ridică".

Aceștia poartă steaguri și pancarte pe care se poate citi: "Refuz acest abuz"; "Ignoranța, minciuna, prostia și hoția distrug România. Jos Guvernul!", "Gratii, nu grațiere", "Jos Guvernul!", "Vrem anticipate", "Ați compromis onoarea unei istorii și a unui popor demn, mafioților!" etc.

UPDATE 20.07 Dolj: Peste 1.000 de persoane protestează în centrul Craiovei

Peste 1.000 de persoane se aflau, vineri seara, în jurul orei 19.30, în Piața "Mihai Viteazul" din centrul Craiovei unde protestau, pentru a patra seară consecutiv, împotriva adoptării de către Guvern a proiectului de lege referitor la grațiere și a ordonanței de urgență de modificare a codurilor penale.

Protestatarii au început să se adune în centrul Craiovei în jurul orei 18,00 și scandează "DNA să vină să vă ia"; "Afară, afară, cu mafia din țară!", 'Dragnea nu uita, România nu-i a ta!', 'Jos corupții!', "PSD — ciumă roșie"; "Altă, întrebare, vrem la închisoare!"; "Hoții, hoții!", "Rușine, rușine, rușine să vă fie!"; "Să vă fie frică, țara se ridică".

Aceștia poartă pancarte pe care se poate citi: "Refuz acest abuz"; "Ignoranța, minciuna, prostia și hoția distrug România. Jos Guvernul!", "Gratii, nu grațiere", "Jos Guvernul!", "Vrem anticipate", "Ați compromis onoarea unei istorii și a unui popor demn, mafioților!" etc.

La ora transmiterii acești știri în Piața "Mihai Viteazul" continuau să vină oameni la protest.

AGERPRES / (AS — autor: Maria Mitrică, editor: Marius Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Totul a fost o minciună” / Consilier OMS apropiat de Biden susţine brusc ideea că virusul provine din laborator

2 Liderul unui temut clan de lângă București, asasinat în SUA. A fost executat de mafia românească pentru 200.00…

3 Palatul Regal şi Cazinoul din Mamaia, pierdute definitiv printr-o sentinţă revoltătoare care-i uşurează viaţa …

4 Balamuc la vârful Poliției Române? / Gavriș fusese numit vineri seară, chiar în timp ce era la Hanul lui Manuc, …

5 Liberalizarea pieței energiei / Care este diferența între prețul din serviciul universal și cea mai mică ofert…