Dolj: Circa 10.000 de persoane mărșăluiesc pe străzile Craiovei

Dolj: Circa 10.000 de persoane mărșăluiesc pe străzile Craiovei

Circa 10.000 de persoane mărșăluiau vineri seara, în jurul orei 21,45, pe mai multe străzi din Craiova în semn de protest față de adoptarea de către Guvern a proiectului de lege privind grațierea și a ordonanței de urgență de modificare a codurilor penale.

Protestatarii au plecat din Piața "Mihai Viteazul" — Piața Prefecturii, apoi au mers pe Calea București, până la intersecția cu strada P.Ispirescu, până în cartierul Rovine, urmând să se întoarcă în centrul Craiovei pe Bulevardul Carol I.

Oamenii au început să se adune în centrul Craiovei în jurul orei 18,00 și au scandat "DNA să vină să vă ia"; "Afară, afară, cu mafia din țară!", 'Dragnea nu uita, România nu-i a ta!', 'Jos corupții!', "PSD — ciumă roșie"; "Altă, întrebare, vrem la închisoare!"; "Hoții, hoții!", "Rușine, rușine, rușine să vă fie!"; "Să vă fie frică, țara se ridică".

Aceștia poartă steaguri și pancarte pe care se poate citi: "Refuz acest abuz"; "Ignoranța, minciuna, prostia și hoția distrug România. Jos Guvernul!", "Gratii, nu grațiere", "Jos Guvernul!", "Vrem anticipate", "Ați compromis onoarea unei istorii și a unui popor demn, mafioților!" etc.

UPDATE 20.07 Dolj: Peste 1.000 de persoane protestează în centrul Craiovei

Peste 1.000 de persoane se aflau, vineri seara, în jurul orei 19.30, în Piața "Mihai Viteazul" din centrul Craiovei unde protestau, pentru a patra seară consecutiv, împotriva adoptării de către Guvern a proiectului de lege referitor la grațiere și a ordonanței de urgență de modificare a codurilor penale.

Protestatarii au început să se adune în centrul Craiovei în jurul orei 18,00 și scandează "DNA să vină să vă ia"; "Afară, afară, cu mafia din țară!", 'Dragnea nu uita, România nu-i a ta!', 'Jos corupții!', "PSD — ciumă roșie"; "Altă, întrebare, vrem la închisoare!"; "Hoții, hoții!", "Rușine, rușine, rușine să vă fie!"; "Să vă fie frică, țara se ridică".

Aceștia poartă pancarte pe care se poate citi: "Refuz acest abuz"; "Ignoranța, minciuna, prostia și hoția distrug România. Jos Guvernul!", "Gratii, nu grațiere", "Jos Guvernul!", "Vrem anticipate", "Ați compromis onoarea unei istorii și a unui popor demn, mafioților!" etc.

La ora transmiterii acești știri în Piața "Mihai Viteazul" continuau să vină oameni la protest.

AGERPRES / (AS — autor: Maria Mitrică, editor: Marius Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...