Dolj: Circa 300 de persoane au protestat în Piața 'Mihai Viteazul' din Craiova

Dolj: Circa 300 de persoane au protestat în Piața 'Mihai Viteazul' din Craiova

Circa 300 de persoane au protestat duminică seara în Piața "Mihai Viteazul" din Craiova împotriva proiectelor de ordonanță privind grațierea unor pedepse și modificarea Codurilor penale.

Pe parcursul protestului participanții au purtat diverse pancarte cu mesaje împotriva amnistiei și grațierii: "Nu amnistiei, nu grațierii, Corupții și hoții după zăbrele!", "Vrem democrație, fără amnistie", "Legea e lege pentru toți, nu-i făcută pentru hoți", "Referendum pentru grațiere și amnistie". Câțiva protestatari și-au adus și câinii la protest.

"Politica nu m-a interesat niciodată, dar particip la protest pentru că de 27 de ani trăiesc în Romania cu o chirie mare și cu multe obligații. Dacă această grațiere și amnistie va fi adoptată, din chiriaș voi deveni prizonier în României și nu merit asta. Și copilul meu nu trebuie să muncească în România pentru a plăti ce s-a furat, ci pentru a se bucura de viață", a spus unul dintre protestatari.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /