Dolj: Cisternă cu 9.000 l GPL răsturnată pe DJ 553, între Maglavit și Poiana Mare; traficul a fost deviat

Dolj: Cisternă cu 9.000 l GPL răsturnată pe DJ 553, între Maglavit și Poiana Mare; traficul a fost deviat

O cisternă cu 9.000 l GPL s-a răsturnat marți pe DJ 553, între localitățile Maglavit și Poiana Mare, după ce șoferul, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Argeș, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii din cele două localități și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Mare s-au deplasat la fața locului, iar traficul a fost deviat pe alte rute. "Polițiștii au stabilit că nu sunt persoane vătămate în urma evenimentului rutier. De asemenea, având în vedere faptul că în cisternă se aflau 9.000 l GPL, la fața locului au fost prezenți și pompierii din Calafat", se precizează în informarea remisă AGERPRES de către IPJ Dolj.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă, a declarat pentru AGERPRES că în urma răsturnării cisternei nu au avut loc scurgeri de gaz lichefiat, iar la fața locului a intervenit Detașamentul de pompieri din Calafat, cu două autospeciale.

Șoferul va fi sancționat cu amendă de către polițiștii doljeni.

În acest moment, sunt audiați martori și se încearcă repunerea pe carosabil a cisternei.

AGERPRES / (AS — autor: Maria Mitrică, editor: Marius Frățilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…