Dolj: Cisternă cu 9.000 l GPL răsturnată pe DJ 553, între Maglavit și Poiana Mare; traficul a fost deviat

Dolj: Cisternă cu 9.000 l GPL răsturnată pe DJ 553, între Maglavit și Poiana Mare; traficul a fost deviat

O cisternă cu 9.000 l GPL s-a răsturnat marți pe DJ 553, între localitățile Maglavit și Poiana Mare, după ce șoferul, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Argeș, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii din cele două localități și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Mare s-au deplasat la fața locului, iar traficul a fost deviat pe alte rute. "Polițiștii au stabilit că nu sunt persoane vătămate în urma evenimentului rutier. De asemenea, având în vedere faptul că în cisternă se aflau 9.000 l GPL, la fața locului au fost prezenți și pompierii din Calafat", se precizează în informarea remisă AGERPRES de către IPJ Dolj.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă, a declarat pentru AGERPRES că în urma răsturnării cisternei nu au avut loc scurgeri de gaz lichefiat, iar la fața locului a intervenit Detașamentul de pompieri din Calafat, cu două autospeciale.

Șoferul va fi sancționat cu amendă de către polițiștii doljeni.

În acest moment, sunt audiați martori și se încearcă repunerea pe carosabil a cisternei.

AGERPRES / (AS — autor: Maria Mitrică, editor: Marius Frățilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 Rareș Bogdan / Gazul care se extrage de la Black Sea Oil & Gas, primul gaz din platforma continentală, deja a fost contractat de grupul Engie pe trei a…