Dolj: Ford Craiova va produce propriile viziere

Dolj: Ford Craiova va produce propriile viziere

Fabrica Ford Craiova, care a reluat luni producţia, etapizat, într-un singur schimb de lucru, va produce propriile viziere, pentru a asigura un nivel suplimentar de protecţie pentru unele operaţiuni din cadrul uzinei.

Potrivit unui comunicat al Ford România, pe lângă implementarea tuturor reglementărilor generale privitoare la protejarea sănătăţii, Ford va recurge în unele cazuri chiar şi la măsuri mai stricte decât cele aflate în vigoare în prezent, care se aplică la nivel global pentru Ford Motor Company, pentru a asigura tuturor angajaţilor cea mai bună protecţie posibilă.

"Ford va produce măşti de faţă pentru a fi utilizate în uzinele sale din toată Europa. Măştile de faţă furnizate de companie vor trebui să fie purtate de către oricine lucrează sau vizitează o unitate Ford, în conformitate cu protocoalele globale ale companiei. Prin fabricarea măştilor de faţă pentru uz propriu, compania contribuie la reducerea cererii din lanţurile de aprovizionare pentru echipamentele de protecţie personală care sunt necesare serviciilor medicale şi altor industrii. În plus, Ford Craiova produce propriile viziere, asigurând un nivel suplimentar de protecţie pentru unele operaţiuni din cadrul uzinei. Compania a pregătit un pachet cuprinzător de măsuri, dar, mai presus de toate, face apel la simţul de responsabilitate şi disciplină al angajaţilor pentru buna şi corecta implementare a acestora", afirmă reprezentanţii Ford într-un comunicat de presă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina