Dolj: Percheziţie la locuinţa bărbatului bănuit că a tras cu arma la Craiova; acesta se sustrage cercetărilor

Dolj: Percheziţie la locuinţa bărbatului bănuit că a tras cu arma la Craiova; acesta se sustrage cercetărilor

Poliţiştii din Dolj au efectuat sâmbătă o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 32 de ani din localitatea Breasta, bănuit că ar fi tras cu arma, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în conflictul care s-a iscat în trafic pe o stradă din Craiova, rănind în antebraţ un tânăr de 25 de ani.

Potrivit IPJ Dolj, întrucât bărbatul se sustrage cercetărilor, acesta este căutat pentru a fi tras la răspundere penală.

În baza probatoriului administrat de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Dosarul a fost înaintat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă în lipsă.

Două autoturisme au fost implicate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în accident, iar un pasager al uneia dintre maşini a tras cu un pistol trei focuri asupra celuilalt autovehicul, tânărul de 25 de ani ajungând la spital cu o plagă împuşcată la antebraţul stâng.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat un autoturism care prezenta avarii.

"Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul maşinii respective s-ar fi şicanat în trafic cu un alt conducător auto, între cele două vehicule având loc o coliziune. După coliziune, unul dintre pasagerii unuia dintre autoturisme ar fi tras cu un pistol trei focuri de armă către cealaltă maşină. În urma incidentului, unul dintre cei care se aflau în autovehiculul abandonat s-a deplasat la spital pentru îngrijiri medicale, având o plagă împuşcată la antebraţul stâng, acesta fiind în afara oricărui pericol", au precizat reprezentanţii Biroului de presă al IPJ Dolj.

Tot în noaptea de vineri spre sâmbătă, în afara sediului Secţiei 2 Poliţie Craiova, unde se aflau rudele persoanei împuşcate, ar mai fi avut loc un incident: doi bărbaţi, care nu aveau legătură cu primul eveniment şi care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, au proferat injurii şi expresii jignitoare la adresa acestora, fără un motiv concret şi au fost aruncate sticle în direcţia persoanelor respective, fără a exista însă victime.

Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul secţiei unde le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...