Dolj: Polițistul din Mehedinți bătut în stradă a murit la spital

Dolj: Polițistul din Mehedinți bătut în stradă a murit la spital

Polițistul local Constantin Barbu care, în urmă cu circa două săptămâni, a fost bătut în stradă în momentul în care a încercat să aplaneze un conflict, a decedat în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Județean de Urgență din Craiova.

Constantin Barbu, de 57 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost bătut în noaptea de 1spre 2 februarie, pe stradă, de un bărbat implicat într-o altercație, suferind un traumatism cranio-cerebral grav, cu contuzii hemoragice cerebrale difuze. El a fost ulterior transferat la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, unde a stat mai multe zile în comă indusă.

Agentul de la Poliția Locală din Drobeta Turnu Severin a fost lovit de un tânăr implicat într-o altercație care avea loc în apropierea unui bar din localitate, polițistul local intervenind împreună cu un coleg.

Unul dintre tineri i-a pus piedică acestuia, iar altul l-a lovit în față pe Barbu, după care agresorii au fugit cu o mașină de la fața locului.

Aceștia au fost prinși după scurt timp de Poliție.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”