Dolj: Polițistul din Mehedinți bătut în stradă a murit la spital

Dolj: Polițistul din Mehedinți bătut în stradă a murit la spital

Polițistul local Constantin Barbu care, în urmă cu circa două săptămâni, a fost bătut în stradă în momentul în care a încercat să aplaneze un conflict, a decedat în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Județean de Urgență din Craiova.

Constantin Barbu, de 57 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost bătut în noaptea de 1spre 2 februarie, pe stradă, de un bărbat implicat într-o altercație, suferind un traumatism cranio-cerebral grav, cu contuzii hemoragice cerebrale difuze. El a fost ulterior transferat la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, unde a stat mai multe zile în comă indusă.

Agentul de la Poliția Locală din Drobeta Turnu Severin a fost lovit de un tânăr implicat într-o altercație care avea loc în apropierea unui bar din localitate, polițistul local intervenind împreună cu un coleg.

Unul dintre tineri i-a pus piedică acestuia, iar altul l-a lovit în față pe Barbu, după care agresorii au fugit cu o mașină de la fața locului.

Aceștia au fost prinși după scurt timp de Poliție.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

4 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori