Dolj: Şofer depistat cu un transport ilegal de lemne, reţinut pentru că a oferit mită unui poliţist

Dolj: Şofer depistat cu un transport ilegal de lemne, reţinut pentru că a oferit mită unui poliţist

Un şofer din Dolj a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a fost prins în flagrant în timp ce oferea mită unui poliţist de la rutieră care l-a depistat în trafic în timp ce transporta material lemnos neînsoţit de documente cu un autovehicul care nu avea asigurarea obligatorie.

Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, conducătorul auto i-ar fi oferit bani agentului de poliţie rutieră de la Poliţia Oraşului Dăbuleni - 500 de lei şi 50 de euro - pentru neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu, în ceea ce priveşte sancţionarea transportului de materiale lemnoase, neînsoţite de documente, şi a circulaţiei pe drumurile publice fără a avea încheiată asigurare obligatorie de răspundere civilă auto.

Ca urmare a oferirii banilor cu titlu de mită, poliţistul a formulat un denunţ la D.G.A. - S.J.A. Dolj, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus, luni, reţinerea şoferului pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei. AGERPRES / (AS - autor: Maria Mitrică, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa