Dolj: Trecerea Dunării cu bacul între Bechet și Oreahovo, suspendată din nou pe timpul nopții

Dolj: Trecerea Dunării cu bacul între Bechet și Oreahovo, suspendată din nou pe timpul nopții

Trecerea Dunării cu bacul între Bechet (România) și Oreahovo (Bulgaria) a fost suspendată din nou pe timpul nopții din cauza scăderii cotei fluviului, informează Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj, într-un comunicat remis marți AGERPRES.

Potrivit sursei citate, societatea comercială care asigură transbordarea mijloacelor de transport cu bacul între România și Bulgaria, între porturile Bechet și Oreahovo, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că trecerea cu bacul peste fluviul Dunărea între cele două state se va efectua numai în intervalul orar 06.00 — 22.00, fiind suspendată pe timpul nopții.

"Această măsură a fost luată ca urmare a scăderii cotei fluviului Dunărea, urmând ca, în funcție de evoluția acesteia, să se reintre în programul normal. Pentru fluidizarea traficului, recomandăm tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise traficului internațional la granița cu Bulgaria și consultarea aplicației 'Trafic Online' disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro , care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute", se precizează în comunicat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?