Dolj: Un taximetrist din Craiova a predat polițiștilor un portofel plin cu bani pierdut de un client

Dolj: Un taximetrist din Craiova a predat polițiștilor un portofel plin cu bani pierdut de un client

Un taximetrist din Craiova le-a predat, marți, polițiștilor un portofel plin cu bani pierdut de un client pe bancheta din spate a mașinii.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj, Luigi Unguritu, de 50 de ani, care este taximetrist la o firmă de profil din localitate, s-a prezentat, marți, la sediul Secției 3 Poliție din municipiul Craiova unde a predat portofelul și le-a spus polițiștilor că obiectul a fost probabil pierdut de ultimul client care a coborât din taxi în cartierul Valea Roșie. Deși a coborât din mașină și l-a căutat pe păgubit în zona respectivă, taximetristul nu a reușit să îl găsească și a hotărât să predea bunurile găsite polițiștilor.

În portofel se aflau aproape 5.000 de lei, precum și actele bărbatului, identificat ca fiind Vicu Georgel Alin, de 36 de ani, din Afumați, județul Dolj.

Cei doi s-au întâlnit marți după-amiază la sediul Secției 3 Poliție unde bărbatul neatent și-a recuperat bunurile pierdute și i-a mulțumit taximetristului care nu s-a gândit să oprească banii.

"Polițiștii craioveni l-au felicitat pe bărbatul de 50 de ani, iar acesta urmează să se întâlnească și cu inspectoratul șef al IPJ Dolj, comisar șef Constantin Nicolescu, care îi va înmâna o diplomă de onoare pentru simțul civic de care a dat dovadă. Sperăm ca în activitățile zilnice pe care le desfășurăm să întâlnim astfel de persoane, iar taximetristul de astăzi să fie un exemplu de urmat pentru toată lumea", au precizat reprezentanții IPJ Dolj, printr-un comunicat de presă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante