Dominic Fritz are acţiuni la Netflix, Siemens sau Samsung. Averea primarului german al Timişoarei

Dominic Fritz are acţiuni la Netflix, Siemens sau Samsung. Averea primarului german al Timişoarei

Dominic Fritz, primarul Timişoarei, alături de cei doi viceprimari şi consilierii locali, şi-a publicat pe site-ul municipalitătii declaraţia de avere.

Dominic Fritz deţine o locuinţă de 63 de metri pătraţi în zona Iosefin din Timişoara. De asemenea, este proprietarul terenului aferent de 50 de metri pătraţi. Ambele au fost achiziţionate în 2015. Primarul USR-PLUS are în conturile din Germania şi România în jur de 19.000 de euro şi 1.000 de lei. 
Dominic Fritz a investit şi la bursă. Acesta a cumpărat acţiuni la 11 companii listate pe piaţa bursieră, printre ele fiind Netflix, Samsung, Telecom, Visa, Allianz, Amgen, Kapilendo sau Siemens. Valoarea totală a acţiunilor se ridică la 33.000 de euro. Cei mai mulţi bani sunt la Netflix: 12.510 euro.
Fritz a acordat şi un împrumut în numer personal de peste 5.000 de euro.   
În declaraţia de avere sunt precizate şi datoriile. Fritz a făcut un împrumut în 2020, scadent în 2021, pentru a putea face unele plăţi în timpul campaniei electorale. Datoria lui Fritz se ridică la 87.000 de lei. 

Apar informaţiile şi din ultimul an fiscal. Între ianuarie şi septembrie 2019, Dominic Fritz a câştigat 41.705 euro, pe când lucra în administraţia prezidenţială din Berlin, Germania. A mai obţinut şi 8.748 de lei din închirierea apartamentului din Timişoara.  SURSA: Adevărul

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

3 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

4 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

5 Notă internă strict secretă a FSB: Agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”