Donald Trump a atacat din nou presa americană (AFP)

Donald Trump a atacat din nou presa americană (AFP)

Donald Trump a lansat sâmbătă, prin Twitter, un atac împotriva a două dintre cotidienele cele mai respectate în SUA, Washingtonn Post și New York Times, calificându-le drept "necinstite", potrivit AFP.

El le reproșează celor două ziare că "s-au înșelat asupra lui de la început, că în continuare nu și-au schimbat orientarea și că nu o vor face vreodată. NECINSTITE !'. Acest subiect este repetat în trei mesaje, iar miliardarul critică New York Times pentru că a prezis că el "va pierde primarele și apoi alegerile. FALSE INFORMAȚII !'

New York Times a răspuns afirmațiilor repetate ale lui Trump potrivit cărora cotidianul își "pierde abonații și cititorii". '@realDonaldTrump verificare a faptelor: abonați și audiența la un summit. Susținerea jurnalismului independent este importantă', i-a transmis tot prin Twitter serviciul de relații cu publicul al grupului de presă.

Rețeaua de socializare Twitter este unul dintre mijloacele de comunicare favorite ale președintelui american și are peste 22,5 milioane de abonați.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante