Donald Trump afirmă că nu intenţionează să îl demită pe adjunctul procurorului general al SUA, Rod Rosenstein

Donald Trump afirmă că nu intenţionează să îl demită pe adjunctul procurorului general al SUA, Rod Rosenstein

Preşedintele american Donald Trump a declarat luni că nu intenţionează să îl demită pe adjunctul procurorului general al SUA, Rod Rosenstein, care supervizează ancheta condusă de procurorul special Robert Mueller privind presupusul amestec al Moscovei în alegerile prezidenţiale americane din 2016, relatează Reuters.

Au existat numeroase speculaţii că Donald Trump l-ar putea demite pe Rosenstein, o ţintă frecventă a criticilor preşedintelui american pe Twitter, după publicarea de către cotidianul New York Times a unor informaţii potrivit cărora Rosenstein ar fi sugerat în 2017 îndepărtarea de la putere a preşedintelui Trump pentru incapacitatea sa de a guverna.

Întrebat de un reporter dacă intenţionează să-l demită pe Rosenstein, liderul de la Casa Albă a răspuns: 'Nu, nu intenţionez'. Rod Rosenstein se afla împreună cu Trump la bordul avionului prezidenţial Air Force One care se îndrepta către Orlando, statul Florida, unde preşedintele urma să se întâlnească cu şefi ai poliţiei.

Adjunctul procurorului general al SUA a negat informaţiile apărute în ediţia din 21 septembrie a New York Times, despre care a afirmat că sunt 'incorecte'.

Trump le-a spus luni jurnaliştilor că are o 'relaţie bună' cu Rosenstein. 'Nu l-am cunoscut pe Rod înainte, însă am ajuns să îl cunosc, şi mă înţeleg foarte bine cu el', a mai afirmat Trump.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români

4 „Îmi cer scuze, n-aveam bani ieri!”

5 VIDEO Ea este moderatoarea care l-a scos din sărite pe Putin!