Donald Trump afirmă că nu intenţionează să îl demită pe adjunctul procurorului general al SUA, Rod Rosenstein

Preşedintele american Donald Trump a declarat luni că nu intenţionează să îl demită pe adjunctul procurorului general al SUA, Rod Rosenstein, care supervizează ancheta condusă de procurorul special Robert Mueller privind presupusul amestec al Moscovei în alegerile prezidenţiale americane din 2016, relatează Reuters.

Au existat numeroase speculaţii că Donald Trump l-ar putea demite pe Rosenstein, o ţintă frecventă a criticilor preşedintelui american pe Twitter, după publicarea de către cotidianul New York Times a unor informaţii potrivit cărora Rosenstein ar fi sugerat în 2017 îndepărtarea de la putere a preşedintelui Trump pentru incapacitatea sa de a guverna.

Întrebat de un reporter dacă intenţionează să-l demită pe Rosenstein, liderul de la Casa Albă a răspuns: 'Nu, nu intenţionez'. Rod Rosenstein se afla împreună cu Trump la bordul avionului prezidenţial Air Force One care se îndrepta către Orlando, statul Florida, unde preşedintele urma să se întâlnească cu şefi ai poliţiei.

Adjunctul procurorului general al SUA a negat informaţiile apărute în ediţia din 21 septembrie a New York Times, despre care a afirmat că sunt 'incorecte'.

Trump le-a spus luni jurnaliştilor că are o 'relaţie bună' cu Rosenstein. 'Nu l-am cunoscut pe Rod înainte, însă am ajuns să îl cunosc, şi mă înţeleg foarte bine cu el', a mai afirmat Trump.AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Au 7 jeguri comuniste mai multă putere decât poporul român? Ce jocuri străine României fac acești nenorociți?

2 Sebastian Lăzăroiu / Dorneanu, omul lui Putin în România, tocmai a rescris Constituția României, fără referendu…

3 VIDEO „Mă doare în pulă pe mine. Nu mor caii când vor câinii“ / Acesta este PSD, oameni buni! Director de instit…

4 Amănunt important: Noul coronavirus este sensibil la temperaturile ridicate! / Rafila: Când se va încălzi, răspâ…

5 În brațele cui va exploda Lebăda Neagră?

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend